Autor: mi
Datum objave: 31.10.2017


U studenom 19. izdanje Kutina opena

Tradicionalni međunarodni turnir u kickboxingu 'Kutina Open 2017' održava se povodom Dana grada Kutine 18. studenog.

Turnir je svrstan u 'C' klasu svjetske kickboxing federacije WAKO. 

Cjelodnevno natjecanje će se održati u Sportskom centru Kutina. 


Turnir se održava u svim dobnim skupinama (djeca, mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori) u 6 sportskih disciplina: point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick i K-1. 


Očekuje se natjecanje u 150 skupina na 5 tatamija i ringu.

Predviđa  se učešće 9 zemalja (Slovenija, Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Austrija, Makedonija, Bugarska, Crna Gora i Hrvatska s 80 klubova, ukupno s oko 550 ponajboljih  natjecatelja.


"Iz našeg kluba nastupit će preko trideset članova u kadetskoj konkurenciji. U starijoj kadetskoj konkurenciji nastupit će i naša europska kadetska prvakinja Doris Magdić, zatim odlični Šimun Filipović i Antonijo Lozančić, u juniorskoj konkurenciji europska bronca i državni prvak Aziz Mudrov i u seniorskoj konkurenciji naš svjetska juniorska prvakinja Anamarija Čvrk, brončana seniorka s europskog prvenstva Gracia Marić, reprezentativc Ante Opačak, a tu su i pouzdani klupski predstavnici Đuro Martinović, Dagmar Marinić…"

"Za očekivati je vrlo dobre borbe, jer se očekuje nastup niza mladih reprezentativaca iz svih dobnih uzrasta. Najbolje natjecatelje očekuju izuzetno lijepi trofeji i diplome, te niz nagrada sponzora koji podržavaju ovu priredbu. Kutinčani će dati sve od sebe da se predstave pred domaćom publikom u najboljem svjetlu" izjavio je organizator Josip Cerovec za Cro Ring.


Glavni pokrovitelj turnira je Grad Kutina sa su pokroviteljem Županijom Sisačko-Moslavačkom.




Gracia Marić brončana na seniorskom Europskom prvenstvu u light contactuMaribor/2016

853
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: HKBS
Najpopularnije
Najnovije