Autor: mi
Datum objave: 17.08.2014


UFC FN 47: Bader othrvao do pobjede nad St. Preuxom

UFC-ov veteran Ryan 'Darth' Bader (19-4, 11-4 UFC) iskoristio je svoje najjače oružje, hrvanje, kako bi zaustavio pobjednički niz Haićanina Ovincea St. Preuxa (16-6, 4-1 UFC).

Pobjedom u glavnoj borbi večeri u Bangoru, Bader je ostvario treći uzastopni uspjeh, dok je OSP doživio svoj prvi poraz u UFC-u i time prekinuo niz od pet uzastopnih pobjeda. Suci su borbu bodovali  48-47, 49-46,49-46 za Amerikanca.

„Teška borba“ rekao je Bader „OSP je stvarno čvrst. Morao sam se oslanjati na rušenja, nisam osjećao ruke večeras, malo sam bio spor, ali obavio sam posao.“

U co-main eventu Fight Nighta Ross Pearson (16-7, 8-4 MMA), nakon što je teško pokraden protiv Diega Sancheza u posljednjem ulasku u oktogon, ništa nije želio prepustiti sucima. U drugoj rundi tehničkim nokautom  svladao je bivšeg dvostrukog izazivača za naslov Graya Maynarda (11-4-1, 9-4-1 UFC). Nakon povratka iz perolake u laku kategoriju Pearson ima 3 pobjede, 1 poraz i 1 No Contest, dok je „Bully“ s druge strane izgubio treći meč zaredom prekidom. 

Do pobjede tehničkim nokautom stigli su i Tim Boetsch protiv Brada Tavaresa u drugoj i Shawn Jordan protiv Jacka Maya u 3. rundi.


UFC Fight Night 47 rezultati:


Ryan Bader def. Ovince Saint Preux (jednoglasna sudačka odluka)
Ross Pearson def. Gray Maynard  (TKO, R2) 
Tim Boetsch def. Brad Tavares (TKO, R2)
Alan Jouban def. Seth Baczynski (KO, R1)
Shawn Jordan def. Jack May (TKO, R3)
Thiago Tavares def. Robbie Peralta (rear-naked choke, R1)
Sara McMann def. Lauren Murphy (podijeljen
sudačka odluka)

Tom Watson def. Sam Alvey (jednoglasna sudačka odluka)
Frankie Saenz def. Nolan Ticman (jednoglasna sudačka odluka)

1162
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Gray Maynard, Ryan Bader
Najpopularnije
Najnovije