Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


UFC i HBO?

Svi koji imaju kablovsku kod kuće ili neki drugi mehanizam koji omogućava gledanje više programa nego što je ikome potrebno su vjerojatno čuli za HBO. Jedan vrlo kvalitetan program koji se uglavnom naplaćuje kao dodatni paket.

HBO i UFC već godinu dana pregovaraju o suradnji, međutim jučer je sve izgleda palo u vodu. Navodno je razlog što UFC ne želi prepustiti kontrolu nad snimanjem događaja, naime sve njihove snimke na SpikeTV-u i Pay Per View sustavu su snimane točno onako kako to želi UFC. Reality Show, ufc borbe, intervjui i sve ostalo mora izgledati kako UFC kaže. HBO se ne slaže s time i želi kontrolu nad produkcijom.

Dana White, predsjednik UFC-a,  nije obeshrabren sa sadašnjim situacijom te je izjavio: "Ja želim ugovor, oni žele ugovor, a kada dvije strane žele ugovor do ugovora se dođe".

Za kraj, htio bih napomenuti koliko je ovaj tip vijesti važan, ugovori za prijenost borbi su ono što financira borilačke sportove. Pride  FC je financijski dobro stajao sve dok Fuji TV, najveća japanska TV mreža, nije otkazala ugovor zbog navodnih mafijaških poslova unutar Pride-a.

1128
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije