Autor: Admin
Datum objave: 10.11.2011
Komentari:
0,00


UFC ON FOX PRESS KONFERENCIJA

White rekao da je ovo najveći događaj u povijesti UFC-a

Sinoć se u Los Angelesu održala press konferencija povod prvog prijenosa UFC borbi na FOX programu...

 

Na pressici su bili prisutni UFC-ov direktor Lorenzo Fertitta i predsjednik Dana White, kao i predstavnici FOX Sports Media Grupe David Hill, Eric Shanks i FUEL TV direktor George Greenberg.  Osim toga UFC je održao i press konferenciju u Los Angelesu gdje su bili prisutni Dana White, UFC-ov prvak Cain Velasquez i prvi izazivač Junior Dos Santos.

 

David Hill je otvoreno rekao da najviše uživa u boksu, jer je to sport njegove generacije ali je također izjavio da će za nekoliko godina UFC zauzeti prvo mjesto.

 

White je zatim pohvalio Fox, i nazvao Davida Hilla revolucionarom sporta. Također je izjavio da bi bili ludi da nisu prihvatili suradnju s FOX-om i osvrnuo se na predstojeću borbu.

 

 

 

„Ovo je bez dvojbe najveća borba u UFC-ovoj povijesti. Počeli smo kao mali sport a vidi u što smo danas izrasli. Ove subote ćemo zakoračiti na FOX, milijuni ljudi će gledati UFC, a  prije nisu. – reako je White.

 

Cain Velasquez je rekao kako i on i njegov protivnik imaju zanimljive borilačke stilove. Nikada nisu pružili dosadnu iili nezanimljivu borbu. Obojica uvijek idu prema naprijed i spremni su na nevjerojatne izmjene udaraca. Velasquez je također rekao koliko cijeni potporu Meksikanaca koji mu svakodnevno šalju pisma podrške.

 

Junior Dos Santos se osjeća uzbuđeno, ali ne osjeća nikakav pritisak. Kako kaže, ovo je velika prilika za njega i želi uživati u njoj.

2655
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Dana White, MMA, Cain Velasquez, Junior Dos Santos, UFC on FOX
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije