Autor: mi
Datum objave: 27.06.2019


UFC-ov borac uhićen zbog izazivanja nesreće sa smrtnim posljedicama

UFC-ov borac Desmond Green uhićen je zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim posljedicama.

29-godišnji Amerikanac uhićen je u ponedjeljak po optužnici od čak 20 točaka.

Green je izazvao prometnu nesreću na autocesti na Floridi u kolovozu prošle godine. Svojim Dodge Durangom presjekao je put kamionu s prikolicom i izazvao lančani sudar u koji su bila uključena još dva vozila. 


Silina udarca prevrnula je jedno vozilo u kojem su smrtno stradale 67-godišnja i 76-godišnja žena, dok je vozač teško ozlijeđen.


Green i drugi vozač su zadobili lakše ozljede.

Borac je vozio bez važeće dozvole jer mu je ona oduzeta zbog prethodnih prekršaja. Svjedok ga je vidio kako izlazi iz vozila i baca metalni predmet.

Policajac koji nije bio na dužnosti, ali se našao u blizini pronašao je predmet za koji se ispostavilo da je mrvilica za marihuanu. Policajac je primijetio da je borac omamljen te je pregledom vozila na vidljivom mjestu pronašao vrećicu s ‘bijelim prahom’. Supstanca je testirana i radilo se o kokainu.

Policajci na mjestu događaja izjavili su da je Green i zaudarao na alkohol. Toksikološki nalaz pokazao je da je UFC-ov borac bio pozitivan na kanabis i imao razinu alkohola u krvi 0.14 promila.

Optužnica navodi dvije točke ubojstva bez predumišljaja, četiri točke vožnje pod utjecajem opojnih sredstava i nanošenje teških tjelesnih ozljeda, posjedovanje kokaina, pet točaka zbog izazivanja štete i vožnju s nevažećom vozačkom dozvolom.


UFC-ov borac je zadržan u pritvoru u Broward Countyju na Floridi. Određena mu je jamčevina od 194 000 dolara.

Green se borio dva puta ove godine i pobijedio Rossa Pearsona i Charlesa Jourdaina.




Foto: MMA Junkie

498
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC
Najpopularnije
Najnovije