Autor: mi
Datum objave: 04.04.2019


UFC planira meč Cormiera i Lesnara za ljeto

UFC i dalje namjerava organizirati borbu za naslov prvaka u teškoj kategoriji između Daniela Cormiera i Brocka Lesnara.

"UFC želi da se Lesnar vrati. a trenutno se i on želi vratiti. Nude mu borbu za naslov prvaka ako se vrati, a prvak Daniel Cormier želi se boriti s njim. Trenutno se planira njihov meč za kolovoz. Ugovori još nisu potpisani, ali to je plan" objavio je ESPN-ov novinar Ariel Helwani.


41-godišnji Lesnar se uključio u USADA-in antidopinški program i ovaj put za razliku od prethodnog mora proći 6 mjeseci testiranja prije nego se vrati u kavez.


Godinu dana mlađi Cormier trenutno se oporavlja od ozljeda.

Ovo znači da Stipe Miočić neće dobiti revanš s DC-em uskoro. Drugoplaisrani i trećeplasirani s ljestvice teškaša Francis Ngannou i Junior Dos Santos bore se međusobno na UFC-u 239 u srpnju.


Lesnar (5-3-1NC, 4-3-1NC UFC) je 2008. nokautom protiv Randyja Couturea u svojoj tek četvrtoj borbi osvojio UFC-ov naslov u teškoj kategoriji. Obranio ga je dva puta prije nego je poražen od Caina Velasqueza. Posljednji put se borio u srpnju 2016. protiv Marka Hunta. Pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca, ali je borba naknadno poništena kad je otkriveno da je bio pozitivan na dooing testu. Bez službene pobjede je od 2010.



Foto: Joshua Dahl

524
Kategorije: MMA
Tagovi: Brock Lesnar, Daniel Cormier
Najpopularnije
Najnovije