Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


UFC: „Reljić lak posao za Gouveiu“

Približava nam se događaj mjeseca, mladi Zadranin Goran Reljić će imati svoj prvi nastup na velikoj MMA sceni u Americi. Pod organizacijom najveće MMA promocijske kuće UFC-a Reljić će nastupiti 24. svibnja na UFC-u 84: Ill Will protiv jakog Brazilca Wilsona Gouveie. Neće to biti lak posao za našeg borca jer je Gouveia najavio kako je najspremniji do sada.

Ukoliko Gouveia pobjedi i nastavi ovakvim tempom kao u borbama prije Reljića može očekivati dolazak u sam vrh lakoteške kategorije a možda i borbu za naslov. Gouveia je u zadnje četiri borbe neporažen, sve četiri borbe je prekinuo u prvoj ili početkom druge runde. Zadnju borbu je imao protiv Jasona Lamberta kojega je nakon 37 sekundi druge runde poslao na „spavanje“ kako to u UFC kažu „spektakularnim nokautom“. Wilson Gouveia je odradio 14 borbi i ostvario 10 pobjeda i 4 poraza. Zadnji put je poražen u lipnju 2006 godine od Keitha Jardinea. Nasuprot njemu stat će naš jedini predstavnik u UFC-u. Goran Reljić je borac u usponu, u dosadašnjih sedam borbi je sedam puta slavio, dobio je priliku u UFC-u i odlučio je iskoristiti. Možda malo prerano, ali kako je i sam izjavio „Iz UFC-a dobiješ jedan poziv, ukoliko ga odbiješ nema više prilike!“ Goran je zadnju borbu imao na Pagu 2007 godine na Boxing Explosion-u kada je pobjedio Poljaka impresivnog izgleda Waldemara Golinskog.

“Osjećam se bolje nego kad sam se borio s Jasonom Lambertom. U siječnju nisam imao sparinge, svi su bili odsutni radi Božića i Nove Godine. Sad kad su se svi vratili treniram intezivnije. Znam da je Reljić opasan borac i ako ga pobjedim velike stvari me čekaju.“ – izjavio je Gouveia za UFC.

Gouveia zna da bi ga poraz od Reljića unazadio i ne smije si to priuštiti, zato će Gouveia dati svoj maksimum. Gouveia je svoj debi imao prije 9 godina , a kad je došao u Ameriku počeo je raditi kao fizikalac. Kako nije imao oca, njegova majka mu je bila podrška u svemu. Uz rad je i trenirao ultimate fight. Sad trenira u American Top Team-u na Floridi a osoba koja radi najviše s njim je Marcus Aurelio.

1882
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije