Autor: mi
Datum objave: 09.08.2016


Unatoč 3 pobjede u zadnja 4 meča Ben Saunders dobio otkaz iz UFC-a

Ben Saunders (19-7-2) po drugi je put dobio otkaz iz UFC-a.

'Killa B' u posljednjoj borbi u siječnju izgubio je nokautom od Patricka Cotea, ali je prije toga upisao tri uzastopne pobjede od povratka u najjaču svjetsku MMA promociju.

Unatoč tri pobjede u posljednje četiri borbe to mu nije bilo dovoljno da ostane u UFC-u. No, 'Killa B' već ima dogovorenu sljedeću borbu. 33-godišnji Amerikanac 9. rujna na priredbi Fight Night at The Island borit će se protiv još jednog bivšeg UFC-ovog borca Jacoba Volkmanna.

Saunders je prvi put dobio otkaz iz UFC-a 2010. poslije dva uzastopna poraza, od Jona Fitcha i Dennisa Hallmana. U međuvremenu borio se u Bellatoru i došao do dva finala turnira u velteru gdje je oba puta poražen nokautom od Douglasa Lime.


U svom povratničkom meču protiv Chrisa Heatherlyja u kolovozu 2014. dobio je i 50 000 dolara bonusa za pobjedu omoplatom, prvoj u povijesti UFC-a.

Iako je Saundersov otkaz pomalo iznenađujuć, UFC je samo ove godine već otpuštao borce s pozitivnim skorom u organizaciji - Jared Rosholt 6-2 u UFC-u, Lucas Martins 4-3, Kevin Souza 3-1.





Foto: Josh Hedges

998
Kategorije: MMA
Tagovi: Ben Saunders
Najpopularnije
Najnovije