Autor: mi
Datum objave: 17.12.2019


Usman: McGregor mora da želi umrijeti pa traži borbu sa mnom

Kamaru Usman (16-1, 11-0 UFC) odgovorio je na izazov Conora McGregora koji ima ambiciju postati UFC-ov prvak u tri težinske kategorije.

32-godišnji Nigerijac s američkim državljanstvom proteklog je vikenda tehničkim nokautom u petoj rundi pobijedio Colbyja Covingtona i prvi put obranio naslov UFC-ovog prvaka u velteru.

“On mora da želi umrijeti” rekao je ‘Nigerian Nightmare’ za TMZ.

“Mislim što? On mora da želi umrijeti. Ovo nije kategorija do 66 ili 70 kilograma. Vidjeli ste što mu je Khabib napravio. O moj Bože, pa ne bi bilo ni pošteno da se borim s Conorom. Imam puno poštovanja prema Conoru zbog onoga što je napravio za ovaj sport i nadišao ga, Ali, ne, ovo nije ono što tražiš.”

“Samo sjedni mali čovječe, sjedni. Nauči hodati prije nego potrčiš zato jer ću te ozlijediti.”

Usman kao idealnog protivnika vidi umirovljenu legendu Georgesa St. Pierrea.

“Ja sam tip koji želi pružiti jednaku priliku svima. Ako bih mogao birati želim GSP-a. Jedna pobjeda i izjednačio bih se s njim po broju uzastopnih pobjeda i kako slatko bi bilo da do te pobjede dođem protiv njega. To bi bila iznimno zanimljiva borba jer smo mi dva hibrida velter kategorije. Kad je on stupio na scenu sve je mogao. Sustavno je lomio tipove i učinio da borba izgleda laganom. Ja mislim da sam viša razina toga. Imam snagu, cardio, brzinu i mislim da bi to bila velika borba i uz dužno poštovanje prema Georgesu mislim da bih ga završio.”




Foto: MMA Junkie
1835
Kategorije: MMA
Tagovi: Conor McGregor, Kamaru Usman
Najpopularnije
Najnovije