Autor: Admin
Datum objave: 14.11.2012
Komentari:
0,00


USPJEH BRODSKIH ALFI NA PRVENSTVU HRVATSKE ZA KADETE

ITF Taekwondo

U organizaciji Hrvatskog Taekwondo Saveza ITF grupacije održano je Prvenstvo Hrvatske za starije kadete i Kup Hrvatske za mlađe kadete.

 

Prvenstvo je održano 11. studenog u Rijeci a domaćin je bio TKD Rijeka kojem idu sve pohvale za organizaciju. Nastupio je 141 natjecatelj iz 14 klubova.

 

Za Alfe nastupilo je četiri kadeta i dva mlađa kadeta.

 

 

 

Naša dva najmlađa predstavnika koji su nastupili u Kupu bili su :

 

Jan Šoštarić (+40 kg)  koji je tijesno izgubio borbu u četvrtfinalu.

 

Tomislav Tipurić (-32 kg)   2. mjesto , i ovaj put pokazuje svoju nadarenost te dvije borbe dobiva nadmoćno, dok finale gubi doslovno u posljednjoj sekundi za jedan bod.

 

Stariji kadeti ostvaruju nevjerojatan uspjeh , maksimalan učinak :

 

Tomislav Katušić (-40 kg)  1. mjesto, rutinirano , smireno i nadmoćno dobiva svoje borbe a u finalu se susreće sa kolegom iz kluba Adamom Hercog.

 

Adam Hercog (-40kg)  2. mjesto, iako je imao manjih zdravstveni problema uspio se probiti do finala gdje je ipak iskusniji kolega iz kluba Tomislav Katušić pobijedio.

 

Marko Gajić  (-45kg)  1. mjesto,  podižući se iz borbe u borbu dolazi do finala gdje daje sve od sebe i osvaja naslov prvaka.

 

Dora Matković (-55 kg)  1. mjesto, put do osvajanja naslova Prvakinje Dori je možda bio i najteži. Sve protivnice su joj bile vrlo borbene i kvalitetne sa malim pauzama između borbi. Međutim, tu dolazi do izražaja kondicijska i tehničko taktička priprema i samo finale koje je bilo napeto do zadnje sekunde dobiva sa malom bodovnom razlikom i osvaja zasluženo naslov prvakinje.

1240
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: ITF Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije