Autor: TK Imotski
Datum objave: 20.03.2018


Uspješno završen 12. Memorijalni Josip Jović

U nedjelju 18. ožujka u dvorani srednjoškolskog centra u Imotskom održano je 12. izdanje Memorijalnog taekwondo turnira „Josip Jović“.

Nastupilo je 28 klubova iz Hrvatske, BiH i Slovenije s ukupno 430 natjecatelja. Taekwondo klub Imotski je nastupio s 62 natjecatelja u borbama i 54 u Kicku, ukupno 116 djece iz svih općina Imotske krajine. 




Natjecanje je krenulo u 9 sati pa sve do 18:30, na 5 borilišta. Osim u sportskoj borbi, oni najmlađi su se natjecali i u „Kick“ disciplini. 


Turnir je svečano otvorio zamjenik ministra branitelja Dinko Tandara, a uz njega na turniru su bili Gradonačelnik Ivan Bubalić, načelnik općine Ciste Provo, Božo Čubić, te predstavnici braniteljskih udruga. 


Zahvaljujemo se u ime kluba svim roditeljima i članovima kluba koji su pomogli u organizaciji ovog događaja i cijeli dan proveli u dvorani. Isto tako hvala svim roditeljima, rodbini i prijateljima naših natjecatelja na strpljenju, koje je zaista bilo potrebno kod ovolikog broja natjecatelja.

U ukupnom poretku klubova prvo mjesto je osvojio splitski T.K. Marjan, drugo mjesto T.K. Imotski, a treće mjesto T.K. Gusar Omiš.

Pojedinačni Rezultati:

Najbolji mlađi kadet: Josip Katanušić – T.K. Marjan Split
Najbolja mlađa kadetkinja: Marija Lukačević– T.K. Gusar Omiš
Najbolji kadet: Jere Politeo – T.K. Kocunar Split
Najbolja kadetkinja: Nika Karabatić – T.K. Marjan Split
Najbolji kadet B: Luka Jukić – T.K. Div Knin
Najbolja kadetkinja B: Petra Rebić -T.K. Imotski
Najbolji junior: Ivan Ercegović T.K.- Marjan Split
Najbolja juniorka: Ariana Oreč– T.K. Zadar

Poredak klubova u kicku:

1. T.K. Imotski
2.T.K. Poskok Posušje
3. T.K. Cro Star Mostar



488
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: HTS
Najpopularnije
Najnovije