Autor: Admin
Datum objave: 01.10.2011
Komentari:
0,00


VELIKI LJETNI TAEKWONDO KAMP KORČULA 2011

Pozitivni dojmovi svih sudionika

U kontinuitetu već 12 godina taekwondo klub Forteca iz Korčule organizira ljetni taekwondo kamp. Zadnjih godina istom se priključio i taekwondo klub Karlovac.

 

Ovogodišnje predviđeno trajanje kampa bilo je od 01.kolovoza do 20. kolovoza 2011., no zbog velike zainteresiranosti klubova zapoćelo se s radom već 20. srpnja dok su zadnji učesnici otišli svojim kućama prije nekoliko dana. Svakodnevni treninzi, bili su organizirani u 4 termina i to: dva jutarnja i dva poslijepodnevna, kroz koje je prošlo 116 taekwondoista iz 6 država ( BiH, Crne Gore, Luksemburga, Slovenije, Slovačke i Hrvatske).

 

 

 

Treninge su vodili treneri s dokazanom stručnošću: Miroslav Brežan (Tk.Karlovac-Hrvatska), Ante Šegedin (Tk.Forteca-Hrvatska) i Pavel Ižarik (Tk. Ilyo-Slovačka), dok su asistenti bili: Darko Tasovac (Tk. Forteca-Hrvatska), Irena Bikić (Tk. Forteca-Hrvatska) i Petar Lukežić (Tk. Karlovac-Hrvatska). Kao stručna potpora taekwondo struci po prvi puta ove godine bila su i dva fizijatra te dva viša fizioterapeuta, koji su s svojim znanjima iz područja medicine rad kampa izdigli na još jedan veći nivo.

 

Gore navedeni treneri u programu rada veliki akcent su stavili na treninzima koji su prije svega bili zanimljivi i kreativni.Mnogo se radilo na razvoju koordinacije kroz razne igre i poligone, te IQ igraonicama. Ovogodišnji taekwondo kamp dobio je visoku ocjenu od svih učesnika. Zasigurno da se puno napravilo u svim segmentima, a koji su potrebni za postizanje rezultata u taekwondou.

2630
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije