Autor: mi
Datum objave: 09.04.2017


Verhoeven: Gokhan Saki je odbio borbu sa mnom

Rico Verhoeven na Gloryju 41 u Den Boschu 20. svibnja borit će se protiv Ismaela Lazaara.

Odabir protivnika razočarao je fanove sporta, jer osim što će se u Den Boschu održati novi turnir izazivača u teškoj kategoriji, prethodni pobjednici (Adegbuyi, Londt) još nisu dobili svoje prilike.

Osim toga, bilo bi zanimljivo kada bi Glory organizirao revanš između Nizozemca i Andreja Gerasimchuka. Bjelorus je na Kunlun Fightu u siječnju 2015. nanio posljednji poraz Gloryjevom prvaku. No, u Gloryjevim promotivnim spotovima nikada se ne spominje taj poraz, a sama organizacija do prije nekog vremena ga je ignorirala predstavljajući Verhoevena neporaženim u više od 10 borbi, da bi to promijenila u niz bez poraza u Gloryju.




27-godišnji prvak kaže da jednostavno nije bilo bolje opcije. Morao je uzeti dužu pauzu kako bi odgovorio na pitanje je li Lazaar na njegovoj razini.

"Tko je na mojoj razini? Probali smo sa svima. Nitko nije htio ovu borbu, tipovi su je stalno odbijali, tipovi koji su govorili da bi se borili sa mnom, ali nisu htjeli prihvatiti ovu priliku kad im se ukazala. Ismael Lazaar ju je prihvatio."

"On je definitivno netko koga se morate paziti. On je mali i debeo, ali izgled može zavarati. Vrlo je eksplozivan i ima jak udarac, nokautirao je puno većih protivnika. Definitivno ga morate shvatiti ozbiljno."

"Jamal Ben Saddik se trebao okušati protiv mene, ali je izgleda pao s motora i ne može se boriti. OK. Puno tih tipova govori da se hoće boriti sa mnom, a kada stvari postanu ozbiljne svi postanu tihi. Žele se boriti sa mnom dok im ne ponude borbu, a onda počinje druga priča."

"Isto je bilo u prosincu. Badr je rekao da će me uništiti, ovo-ono, zaustavit će me u prvoj rundi. Onda kad sam nakon prve runde i dalje stajao pred njim, i dalje ga proganjao odjednom mu je nešto bilo s rukom i morali smo prekinuti borbu."

"Danas je Gokhan Saki po svim društvenim mrežama i proziva me, kaže da hoće revanš. Napisao je poruku u kojoj kaže da ga izbjegavam. Smeće jedno, ne izbjegavam te! Ponudili su ti borbu sa mnom za svibanj i odbio si ju. Rekao si da se prvo želiš boriti s nekim drugim prije nego se boriš sa mnom, pa što koji kurac pričaš?"


"Sere bez razloga. Ako prihvati borbu sa mnom sjajno, idemo. Ali, ponuđena mu je borba za svibanj i nije htio. Jedini koji je htio bio je Ismael Lazaar i to će biti dobra i eksplozivna borba."


Verhoeven je pobijedio Sakija većinskom odlukom u polufinalu Gloryjevog turnira  u Chicagu u listopadu 2013.



1476
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Gokhan Saki, Glory, Rico Verhoeven
Najpopularnije
Najnovije