Autor: mi
Datum objave: 24.10.2019


(VIDEO) Anto Širić tijesno poražen u četvrtfinalu svjetskog prvenstva

Anto Širić poražen je u četvrtfinalu WAKO svjetskog prvenstva u Sarajevu.

Hrvatski borac rođen u BIH izgubio je u tijesnom meču od Poljaka Michala Blawdziewicza  (3:0).

Blawdziewicz je u prvoj rundi išao naprijed, ali je radio pasivni pritisak tako da je Širić bio taj koji je zadao znatno više udaraca.

Poljak pritišće i u drugoj i pogađa par puta krošeom, ali se Širić dobro kreće oko fizički jačeg protivnika i pogađa low kickovima i teepom.


Hrvatski borac u zadnju je rundu ušao s prednošću, ali je Poljak u posljednje 2 minute uspio preokrenuti meč.


Širić se u prvom kolu trebao boriti protiv Kirilla Kornilova, ali se Rus nije pojavio jer ovog vikenda nastupa na Gloryju u Lyonu.


Borba Širić-Blawdziewicz je 33. na 1:22:50.


Ante Verunica poražen je u četvrtfinalu dicipiline K-.1 u kategoriji iznad 91 kilograma od Rusa Ragima Alieva. Dok je Marka Čižmića u četvrtfinalu low kicka do 81 kilograma pobijedio Srbin Nikola Stošić.

Djevojke nastavljaju uspješan pohod na medalje.



Karmela Makelja ušla je u polufinale disicipline low kick u kategoriji do 56 kilograma pobijedivši Ukrajinku Alinu Martyniuk (3:0). Za finale se bori s Francuskinjom Julinom Nilusmas.

U polufinalu low kicka su i Nikolina Vidačković i Snježana Prgomet.

Vidačković je u četvrtfinalu kategorije do 60 kilograma bila bolja od Kanađanke Vanesse De Belen s 3:0 i u polufinalu ide na Turkinju Cigdem Kirvac.

Prgomet je u polufinalu kategorije do 48 kilograma pobijedila Azerbajdžanku Fatmu Tajabzadeh i na putu do finala stoji joj Izraelka Daniela Pashaev.



1318
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: WAKO, HKBS, Anto Širić
Najpopularnije
Najnovije