Autor: mi
Datum objave: 10.06.2019


(VIDEO) Bivši Bellatorov prvak nokautiran u Bratislavi

MMA uživa veliki rast popularnosti u Češkoj. Jedna od aktivnijih promocija na tom području je češko-slovačka organizacija Oktagon.

To je i dovelo UFC u veljači u Prag, a jedna od aktivnijih promocija na tom području je češko-slovačka organizacija Oktagon.


U glavnoj borbi Oktagona 12 u glavnom gradu Slovačke Bratislavi borili su se bivši Bellatorov prvak u poluteškoj kategoriji Attila Vegh (32-9-2) i 36-godišnji Amerikanac Virgil Zwicker (17-9-1). 


Nakon što se uspio podići s poda i othrvati se Veghu, Zwicker pogađa krošeom i tjera protivnika na povlačenje prema žici. Zatim pogađa koljenom u bradu na koje veže lijevi kroše. 33-godišnji Vegh vraća krošeom, ali to ne zaustavlja bivšeg Strikeforceovog i Bellatorovog borca, već ovaj napada kanonadom udaraca. Slovak traži spas u klinču, ali mu Zwicker to ne dozvoljava. Vegh napada lijevim, pa desnim direktom, kojeg Zwicker odlično eskivira i desnim krošeom završava protivnika nakon nešto manje od tri i pool minute borbe.


Vegh već ima zakazan meč s Čehom Karlosom Vemolom za Oktagonovu priredbu u studenom. 

Ovim porazom prekinuo je niz od tri pobjede. Posljednju je ostvario u studenom prošle godine protiv Maiquela Falcaa koji je nedavno nokautirao Igora Pokrajca.


2015. je poražen podijeljenom odlukom u borbi za KSW-ov naslov od Gorana Reljića.

Zwicker je pak prekinuo seriju od tri poraza doživljena u Rusiji (Alexander Emelianenko, Alexander Romanov, Evgeny Erokhin).



Foto: Oktagon MMA
693
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA
Najpopularnije
Najnovije