Autor: mi
Datum objave: 07.12.2019


(VIDEO) Borba između Povetkina i Huntera završila bez pobjednika

Borba Alexandera Povetkina (35-2-1, 24 KO) i Michaela Huntera (18-1-1, 12 KO) u uvodnom dijelu priredbe Ruiz vs. Joshua 2 završila je bez pobjednika.

Suci su meč u saudijskom Diriyahu bodovali 1115-113, 113-115 i 114-114.

Cro Ring je borbu bodovao 115-113 za Povetkina.

31-godišnji Amerikanac sjajno je otvorio meč pogodivši s nekoliko jakih udaraca. Povetkin je uspio izdržati početni nalet da bi sredinom runde primi vrlo snažan zadnji desni direkt.

Hunter bolje otvara drugun ali ga je 40-godišnji Rus dobro uzdrmao u završnici runde.

U trećoj rundi Povetkin dovodi borbu u lakši tempo koji mu više odgovara i slično boksa i u četvrtoj.

Povetkin je lijevim krošeom sredinom pete ozbiljno uzdrmao Amerikanca. Zatim je nastavio napadati i pogodio protivnika i desnim krošeom, ali Hunter se uspio spasiti kretanjem i držanjem.

Nakon nekoliko rundi bez previše akcije Hunter je serijom udaraca sredinom 11. rudne uzdrmao Povetkina. Tridesetak sekundi kasnije pogodio ga je i dobrim zadnjim desnim direktom i desnim aperkatom, da bi Rus bio malo bolji u zadnjoj rundi.

Povetkin je u rujnu prošle godine izgubio u borbi za naslov svjetskog prvaka nokautom u sedmoj rundi od Anthonyja Joshue. Sljedeći put je boksao u kolovozu i uvjerljivom jednoglasnom odlukom pobijedio Hughieja Furyja.

Nakon jedinog poraza u karijeri u travnju 2017. jednoglasnom odlukom od Oleksandra Usyka u meču za naslov u cruiserweightu, Hunter se podigao u tešku kategoriju i ostvario šest uzastopnih pobjeda među kojima su i one protiv Martina Bakolea Ilunge, Alexandera Ustinova, Fabija Maldonada i Sergeja Kuzmina.




Foto: Matchroom Boxing

919
Kategorije: Boks
Tagovi: Alexander Povetkin, Michael Hunter
Najpopularnije
Najnovije