Autor: mi
Datum objave: 25.03.2015


(VIDEO) Brock Lesnar odbio UFC i produljio s WWE-om

Velikoj kečerskoj i MMA zvijezdi Brocku Lesnaru isticao je ugovor s World Wrestling Entertainmentom i UFC je želio vratiti bivšeg prvaka u svoje redove.

Brock Lesnar u intervjuu je objavio da zatvara vrata MMA-u i da je produljio ugovor s WWE-om.

"Ovo je bilo teško za mene i teško mi je govoriti o tome. Borac u meni želi se natjecati... otac, muž... sada sam stariji špiljski čovjek, pa donosim mudrije odluke špiljskog čovjeka. Ovdje sam kako bih rekao da je moja priča u oktogonu završena, ali moje naslijeđe će se nastaviti ovog vikenda na WrestleManiji."

"Razmišljao sam o ovome godinu dana. Radi se o tome da se želim zabavljati. Novac je sjajan, ali povratak na taj način života u oktogonu... Posljednja dva, dva i pol mjeseca treniram za povratak u oktogon i osjećao sam se fizički sjajno, ali je nešto nedostajalo mentalno, a to nije dobro."


"Što bih dobio povratkom u oktogon? Bio sam UFC-ov prvak svijeta u teškoj kategoriji. Zbog bolesti karijera mi je skraćena. To je Božji način da mi kaže da je vrijeme da se bavim nečim drugim. Nisam želio napustiti UFC s porazom, to je natjecatelj u meni."


"Službeno zatvaram vrata MMA-a. Bilo je teško. Sinoć sam produljio ugovor s WWE-om. Dali su mi ponudu koju nisam mogao odbiti. U nedjelju na WrestleManiji zadržat ću pojas."








1100
Kategorije: MMA, Ostali
Tagovi: Brock Lesnar
Najpopularnije
Najnovije