Autor: mi
Datum objave: 28.05.2016


(VIDEO) Denis Stojnić nokautirao bivšeg Bellatorovog prvaka, 'Braddock' uspješan u debiju

Na priredbi Hit FC 2 u Zurichu Denis Stojnić borio se s bivšim Bellatorovim prvakom u poluteškoj kategoriji Christianom M'Pubmbuom.

Sarajlija je u meč za Hit FC naslov u teškoj kategoriji ušao s čak 128 kilograma, dok je Francuz imao 93.

Nakon početnog odmjeravanja, Stojnić koji je na startu mijenjao gardove pogađa desnim overhandom, pa krošeom i potom ruši M'Pumbua i pokušava doći u mount. M'Pumbu, koji je zaradio posjekotinu pokraj lijevog oka, uspijeva sweepati 35 kilograma težeg protivnika i počinje udarati s leđa uz žicu. 38-godišnji Francuz više je puta pogodio Stojnića u potiljak zbog čega mu je oduzet bod.

Meč se odvijao u sporom tempu što je pogodovalo borcu iz BiH, koji je u drugoj rundi pogađao low kickovima i s dva middle kicka. Potom lijevim krošeom ruši i ground and poundom završava M'Pumbua i osvaja naslov prvaka u teškoj kategoriji.

Na priredbi je svoj MMA debi odradio kick bokser Anderson 'Braddock' Silva. Brazilac je tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio Ruuda Vernooija (2-3). Nakon što Nizozemac na startu meča nije uspio srušiti Silvu stvari su krenule loše po njega i 'Braddock' ga je 'izbombardirao' nizom udaraca.





3495
Kategorije: MMA
Tagovi: Denis Stojnić
Najpopularnije
Najnovije