Autor: mi
Datum objave: 15.09.2019


(VIDEO) Gaethje nokautirao Cerronea, odličan meč Teixeire i Krylova

Justin Gaethje (21-2, 4-2 UFC) bio je uvjerljiv protiv Donalda Cerrronea (38-13-1NC, 23-10 UFC) u glavnoj borbi UFC-ove piriredbe u Vancouveru.

Bivši WSOF prvak do treće uzastopne pobjede došao je nokautom u posljednjoj minuti druge runde, 'Kauboj' je 2-2 od povratka u laku kategoriju. Ovo mu je drugi uzastopni poraz, a Gaethjeu treća uzastopna pobjeda nokautom u prvoj rundi.


Gaethje je Cerronea rušio desnicom, a zatim serijom udaraca pogađao bespomoćnog protivnika sve dok sudac nije prekinuo borbu, a Cerrone se potom neopravdano žalio na prerani prekid.





U sjajnom meču u kojem su obojica mogli doći do pobjede već u prvoj rundi, Glover Teixeira (30-7, 13-5 UFC) podijeljenom odlukom sudaca svladao je 12 godina mlađeg Nikita Krylova (26-7, 7-5 UFC). 


39-godišnjem Brazilcu ovo je treća pobjeda u nizu ove godine. Zanimljivo, Ukrajincu je ovo prva borba u karijeri od 33 meča u kojoj je otišao do sudačke odluke. Od povratka u UFC je 1-2.





Bivši SBC-ov prvak Michel Pereira (23-10, 1-1 UFC) platio je za višak samouvjerenosti. Brazilac je tijekom borbe s debitantom Tristanom Connellyjem

(14-6, 1-0 UFC) izvodio akrobatske elemente da bi potom ostao bez snage i izgubio jednoglasnom odlukom sudaca.





Teškaš Todd Duffee (9-3-1NC, 3-2-1NC UFC) vratio se nakon četverogodišnje stanke protiv timskog kolege Stipe Miočića Jeffa Hughesa (10-2-1NC, 0-1-1NC UFC). Povratak je završio na nezadovojavajući način jer Duffee nije mogao nastaviti meč nakon što je u prvoj rundi primio udarac prstom u oko i borba je poništena.

Uriah Hall podijeljenom odlukom sudaca svladao je Antonija Carlosa Juniora.


Foto: Kyle Terada


911
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Donald Cerrone, Glover Teixeira
Najpopularnije
Najnovije