Autor: mi
Datum objave: 21.12.2019


(VIDEO) Hari dva puta rušio Verhoevena i ponovno izgubio zbog ozljede

Na stadionu u Arnhemu održan je revanš između Rica Verhoevena i Badra Harija.

Za razliku od prve borbe koju je prije tri godine Verhoeven dobio tehičkim nokautom u drugoj rundi nakon što je Marokanac ozlijedio ruku, u ovoj je ulog bio pojas Gloryjevog prvaka u teškoj kategoriji.

 

Verhoeven devetu obranu naslova nije počeo najbolje jer ga je Hari rušio desnim krošeom na sredini prve runde. 'Bad Boy' je nastavio napadati nakon brojanja, a u tim trenucima prvak se spasio držanjem. Marokanac je do isteka vremena pogodio još jednim krošeom, a Nizozemac ga je rušio low kickom nakon isteka vremena.


Puno sjajnih udaraca palo je i u drugoj rundi. Verhieven je dobro koristio prednji direkt, aperkat i low kick, a Marokanac ga je odlično pogodio lijevim krošeom na početku runde.
Hari odlično otvara treću rundu i ruši prvaka lijevim high kickom. Nakon toga pokušava izvesti i zadnji kružni i pritom je ozlijedio lijevu nogu te nije mogao nastaviti meč. Nizozemac tako ponovno pobjeđuje zbog ozljede protivnika.


Hariju je ovo bila prva borba od ožujka 2018. kada je u revanšu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Hesdyja Gergesa. Nakon meča je pao na doping testu i suspendiran je, a rezultat je poništen. 30-godišnji Nizozemac također se nije dugo borio. Zadnji put u ringu je bio u rujnu prošle godine kada je jednoglasnom odlukom sudaca obranio naslov protiv bivšeg UFC-ovog borca Guta Inocentea.

U Superfight Series dijelu programa Antonio Plazibat bio je uspješan i u trećem nastupu za vodeću kickboxing promociju. Podijeljenom odlukom sudaca (4-1) pobijedio je Jahfarra Wilnisa


Alex Pereira nokautom sa zvukom gonga na  kraju prve runde peti je put obranio naslov prvaka u srednjoj kategoriji. Brazilac je Turčina Ertugrula Bayraka nokautirao kombinacijom desnog direkta u tijelo i lijevog krošea u glavu. Pereira drži i privremeni naslov Gloryjevog prvaka u poluteškoj kategoriji.





GLORY: COLLISION 2
Rico Verhoeven def. Badr Hari (TKO, R3)
Luis Tavares def. Stephane Susperregui (jednoglasna odluka sudaca)
Mohammed Jaraya def. Massaro Glunder (jednoglasna odluka sudaca)
Zakaria Zouggary def. Asa Ten Pow (jednoglasna odluka sudaca)

GLORY 74 ARNHEM
Alex Pereira def. Ertugrul Bayrak (KO, R1)
Serhii Adamchuk def. Aleksei Ulianov (podijeljena odluka sudaca)
Ariel Machado def. Michael Duut (jednoglasna odluka sudaca) 
Itay Gershon def. Li Sanjin (većinska odluka sudaca)

GLORY 74 SUPERFIGHT SERIES
Antonio Plazibat def. Jahfarr Wilnis (podijeljena odluka sudaca)
Donovan Wisse def. Cesar Almeida (većinska odluka sudaca)
Nordine Mahieddine def. Cihad Kepenek  (podijeljena odluka sudaca nakon ekstra runde)
Ulric Bokeme def. Kevin van Heeckeren (jednoglasna odluka sudaca)
Rebekah Irwin def. Yi Xu (podijeljena odluka sudaca)


2112
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Badr Hari, Glory, Rico Verhoeven
Najpopularnije
Najnovije