Autor: mi
Datum objave: 01.11.2019


(VIDEO) Ishii poražen u četvrtfinalu PFL-ovog turnira

Satoshi Ishii (22-10-1) poražen je u četvrtfinalu PFL-ovog turnira u teškoj kategoriji.

Na priredbi u Las Vegasu na kojoj se u istoj večeri održavaju mečevi četvrtfinala i polufinala turnira u teškoj i poluteškoj kategoriji 32-godišnji Japanac izgubio je većinskom odlukom sudaca (19:19, 20:18, 20:18) od Denisa Goltsova (25-5).


Na početku meča bilo je puno kruženja i malo akcije. Ishii ide na single leg rušenje, ali ne uspijeva završiti rušenje i dvostruki svjetski prvak u combat sambu ga udara šakama po glavi i tijelu. Japanski ljevak potom pogađa dobrim lijevim krošeom i pritišće uz žicu, te preko kuka baca 15 centimetara višeg protivnika i završava u bočnoj poziciji. Zatim je u zatvorenom gardu, a Goltsov do kraja prijeti triangle chokeom.


Rus agresivnije ulazi u drugu rundu i prijeti Brazilian kickom, pa pogađa front kickom, te prednjim i malo kasnije zadnjim direktom. Zatim zaustavlja rušenje i pogađa aperkatom. Ishii ostaje na podu, a Rus ga duži dio vremena udara po nogama i povremeno šakom u glavu. Pred kraj posljednje druge runde spustio se u parter, pogađa šakom i napada omoplatom i triangle chokeom. U zadnjim sekundama Ishii ga diže i baca o pod.


Goltsov u polufinalu ide na Alija Isaeva (7-0) koji je jednoglasnom odlukom nakon dvije runde eliminirao Kelvina Tillera (11-4).

 

Ishiiju je u kutu bio Mirko Filipović.

32-godišnji Japanac s hrvatskim državljanstvom u prvom nastupu za PFL podijeljenom je odlukom pobijedio Ezekiela Wilyja, a potom jednoglasnom izgubio od Rosholta.

29-godišnji Rus u ligaškom dijelu natjecanja za dvije je minute nokautirao Jareda Rosholta i zatim Ezequiel chokeom u 2. rundi svladao Kelvina Tillera.


U ostalim četvrtfinalnim mečevima Jared Rosholt (19-7) preokrenuo je meč i ground and poundom u prvoj rundi nokautirao Muhammeda De ‘Reesea (8-2).


U polufinalima poluteške kategorije  bore se Argentinac Emiliano Sordi protiv Bozigita Ataeva, te Rashid Yusupov protiv Jordana Johnsona.


Borba Ishii-Goltsov je na 3:10:00.


Turnir u teškoj kategoriji, četvrtfinale:

Alex Nicholson vs. Francimar Barroso
Denis Goltsov def. Satoshi Ishii (većinska odluka sudaca)
Jared Rosholt def. Muhammed De’Reese (TKO, R1)
Ali Isaev def. Kelvin Tiller (jednoglasna odluka sudaca)


Turnir u poluteškoj kategoriji, četvrtfinale:

Rashid Yusupov def. Vinny Magalhaes (KO, R1)
Jordan Johnson def. Maxim grishin (neodlučeno nakon 2 runde, Johnson prolazi dalje odlukom sudaca)
Bozigit Ataev def. Viktor Nemkov (neodlučeno nakon 2 runde, Ataev prolazi dalje odlukom sudaca)
Emiliano Sordi def. Sigi Pesaleli (TKO, R1)



1610
Kategorije: MMA
Tagovi: Satoshi Ishii, Professional Fighters League
Najpopularnije
Najnovije