Autor: mi
Datum objave: 25.08.2019


(VIDEO) Kharitonov nokautirao Mitrionea

Nakon što je njihova prva borba u veljači trajala samo 15 sekundi, Sergej Kharitonov u drugom ogledu na Bellatoru 225 u Bridgeportu u Connecticutu nokautirao je Matta Mitrionea.

Prva borba prekinuta je zbog niskog udarca poslije kojeg 39-godišnji Rus nije mogao nastaviti, a u drugom meču Kharitonov (30-7-2NC) je aperkatom i koljenom u drugoj rundi završio 'Meatheada' (13-8-1NC). 


Prije dvoboja  s Rusom, 41-godišnji Amerikanac u listopadu prošle godine poražen je od Ryana Badera u polufinalu Grand Prixa u teškoj kategoriji.


Mitrione je tijekom cijele borbe imao problema sa zaštitnom gumom, koja mu je ponovno ispala nakon što ga je Kharitonov pogodio ljevicom u drugoj rundi. Moglo ga se čuti nakon prve runde kako svom kutu govori da ima novu gumu, a da je njegova ostala u torbi.




Nakon što je u povratničkom meču za američku promociju izgubio borbu za prvog izazivača u teškoj kategoriji od Cheicka Konga, bivši Bellatorov prvak Vitaly Minakov

(22-1) poslije prvog poraza u karijeri  za 105 sekundi je nokautirao Timothyja Johnsona (12-6). 


34-godišnjem Amerikancu ovo je bila druga borba od odlaska iz UFC-a i drugi poraz. U listopadu prošle godine Kongo ga je nokautirao za 68 sekundi.



Borac s amputacijom ruke Nick Newell (16-2) u debiju za Bellator arm-triangle chokeom u prvoj rundi pobijedio je Coreya Browninga (4-2).

U uvodnom programu Izraelac Aviv Gozali (3-0) ostvario je najbrži submission u Bellatorovoj povijesti. Za samo 11 sekundi heel hookom je svladao Bjelorusa Eduarda Moravitskog (7-9). Treba ipak i reći da Izraelac neće dobiti nikakvu nagradu za fair play jer je krenuo rušiti protivnika u trenutku kad je ovaj ispružio ruku na pozdrav.


Zanimljivo, svih 14 borbi na priredbi završilo je prekidom.





Foto: Bellator


962
Kategorije: MMA
Tagovi: Matt Mitrione, Sergei Kharitonov, Vitaly Minakov
Najpopularnije
Najnovije