Autor: mi
Datum objave: 16.11.2019


(VIDEO) Kryklia zaustavio Khbabeza u borbi za ONE pojas

Tarik Khbabez odličnim je borbama došao do meča za naslov ONE prvaka u poluteškoj kategoriji.

27-godišnji Marokanac slavio je u sva četiri meča za azijsku promociju nokautiravši Alaina Ngalanija i Ibrahima El Bounija, te pobijedivši na bodove Andersona ‘Braddocka’ Silvu i Andreja Stoicu.


Te izvedbe su mu donijele borbu za pojas na priredbi ONE Championship:Age of Dragons u Singapuru gdje se po drugi put borio protiv Romana Kryklije. 

Khbabez je slavio u prvoj borbi 2015. u finalu SuperKombatovog turnira jednoglasnom odlukom sudaca.

U borbi za ONE pojas Khbabez je silovito otvorio meč, ali je 28-godišnji Ukrajinac izdržao njegove nalete u prvoj rundi i u drugoj okončao borbu.

Kryklia je nakon high kicka na stratu druge runde rušio Khbabeza. Ukrajinski dvometraš odmah nakon brojanja je napao šakama protivnika koji okreće leđa i tjera suca na novo brojanje. Khbabez nije bio u stanju nastaviti borbu i nakon novog brojanja koje je uslijedilo odmah sudac je prekinuo borbu.

Kryklia je 2016. osvojio K-1 Grand Prix u Beogradu, 2018. osvojio je FEA turnir i WAKO Pro naslov, a u veljači ove godine osvojio je i Kunlun Fight turnir teškaša.

U borbi za naslov ONE kickboxing prvaka u muha kategoriji nizozemski Marokanac Ilias Ennahachi je podijeljenom odlukom sudaca svladao Kineza Wanga Wenfenga.

Pobjednik K-1 MAX-a Enriko Kehl tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio je Armena Petrosyana, dok je Jorina Baars, koja je 2014. pobijedila Cris Cyborg u Muaythai meču, izgubila podijeljenom odlukom sudaca od Njemice Christine Breuer.






453
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: One Fighting Championships, Roman Kryklia, Roman Kryklia
Najpopularnije
Najnovije