Autor: mi
Datum objave: 26.10.2019


(VIDEO) Maia uspavao Bena Askrena

Ben Askren (19-2-1NC, 1-2 UFC) doživio je drugi poraz u trećem nastupu za UFC.

Nakon što ga je u srpnju za 5 sekundi nokautirao Jorge Masvidal, bivši Bellatorov i One Championship prvak u velteru izgubio je submissionom od Demiana Maie (28-9, 22-9 UFC) u glavnoj borbi UFC-ove priredbe u Singapuru. 41-godišnji brazilski BJJ majstor uspavao je 35-godišnjeg Amerikanca rear-naked chokeom u trećoj rundi.



Cyril Gane (5-0, 2-0 UFC) bio je uspješan i u drugoj borbi za najjaču MMA promociju svijeta. Neporaženi francuski teškaš heel hookom 14 sekundi prije kraja borbe svladao je američkog debitanta Don’Talea Mayesa (7-3, 0-1 UFC). To je najkasnija pobjeda submissionom u povijesti UFC-ove teške kategorije.




Nakon poraza u debiju od Alistaira Overeema, Sergej Pavlovich (14-1, 2-1 UFC) ostvario je drugu uzastopnu pobjedu. Ruski teškaš tehničkim noakutom u prvoj rundi pobijedio je Mauricea Greenea (83, 3-1 UFC) i nanio mu prvi poraz u četvrtom nastupu za UFC.
Pavlovich je prednjim direktom uzdrmao i zatim dva puta boksačim kombinacijama rušio 33-godišnjeg Amerikanca što je natjeralo suca Herba Deana na prekid borbe.


1141
Kategorije: MMA
Tagovi: Demian Maia, Ben Askren
Najpopularnije
Najnovije