Autor: mi
Datum objave: 23.10.2019


(VIDEO) Maslobojev porazio Ćatipovića u četvrtfinalu svjetskog prvenstva

Toniju Ćatipoviću ždrijeb WAKO svjetskog prvenstva u Sarajevu u prvom meču je dodijelio najveću zvijezdu turnira Sergeja Maslobojeva,

Splićanin, koji je aktualni europski prvak u disciplini K-1 u kategoriji do 91 kilograma u četvrtfinalu je nakon što je pružio dobar otpor poražen s 2:1 od 32-godišnjeg Litavca.


Borba Ćatipović-Maslobojev počinje na 3:31:10.


U srijedu su medalje od hrvatskih boraca osigurali još Boris Mišković, Nives Radić i Lucija Bilobrk.




Mišković je svoju 13. medalju sa svjetskih i europskih prvenstava osvojio ulaskom u polufinale light contacta u kategoriji iznad 94 kilograma. Pobijedio je Čeha Milana Grusa (3:0) i u polufinalu se treba boriti s Dancem Dannyjem Stuhrom.


Svjetska i europska prvakinja Lucija Bilobrk osigurala je najmanje broncu u kategoriji iznad 70 kilograma discipline K-1.

U četvrtfinalu je s 3:0 bila bolja od Indijke Kusum Kusum i za finale će se boriti s Brazilkom Mirelom Thaynom vargas.


Radić je u četvrtfinalu kategorije iznad 70 kilograma u low kicku pobijedila domaću predstavnicu Jasminu Merdić i u polufinalu ide na Grkinju Georgiju Karaflou.

Borna Bilandžić poražen je u prvom kolu low kicka do 67 kilograma od Kirgistanca Abrora Khakimova, dok je Ante Buzov u prvom nastupu u low kicku do 75 kilograma izgubio od Rusa Islama Magomedova.



1340
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: WAKO, HKBS, Toni Ćatipović
Najpopularnije
Najnovije