Autor: mi
Datum objave: 17.05.2020


(VIDEO) Matt Brown nokautiran, Barboza poražen dvojbenom odlukom u debiju u perolakoj

Edson Barboza (20-9, 14-9 UFC) poražen je dvojbenom odlukom u debiju u perolakoj kategoriji.

Na UFC-ovoj priredbi u Jacksonvilleu izgubio je podijeljenom odlukom sudaca (29:28, 28:29, 28:29) od Dana Igea (14-2, 6-1 UFC). Ovo mu je treći uzastopni poraz.


Barboza je udarcem laktom i desnim krošeom nakon minute rušio i uzdrmao Amerikanca. Zatim ga je napao gground and poundom, ali se Ige nakon 60 sekundi vratio na noge. Barboza je bolji i u nastavku runde dominiravši borbom u stojci.


Ige je bio bolji većim dijelom druge runde kombiniravši boks i hrvanje. No, u zadnjim sekundama krenuo je na neuspješan pokušaj rušenja i završio na leđima što je Barboza iskoristio kao priliku za očetak novog ground and pounda.

 

Brazilac je udarcima laktom i koljenima iz klinča u žicu sredinom posljednje runde ozlijedio protivnika. Ige zatim ruši Barbozu i par puta dobro udara u parteru.


Igeu je ovo šesta uzastopna pobjeda, a prethodnu je ostvario u veljači pobijedivši podijeljenom odlukom Mirsada Bektića.


Neporaženi 27-godišnji Miguel Baeza (9-0, 2-0 UFC) lijevim krošeom iz kontre na početku druge runde nokautirao je 12 godina starijeg Matta Browna (22-16, 15-10).

Baeza je u UFC debiju prošlog listopada tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio Meksikanca Hectora Aldanu.


Brown je u meč ušao s nizom od dvije pobjede. Prošlog prosinca je nokautirao Bena Saundersa, a u meču prije ozljede koljena u studenom 2017. nokautirao je Diega Sancheza.



Foto: MMA Junkie
631
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Matt Brown
Najpopularnije
Najnovije