Autor: mi
Datum objave: 14.05.2017


(VIDEO) Miočić: Dos Santos mi je dao samopouzdanje da mogu biti prvak dugo vremena

Stipe Miočić nije čovjek od puno riječi.

Tako je bilo i na press konferenciji u Dallasu nakon što je u revanšu nokautirao Juniora Dos Santosa.

"Znao sam da će ovako završiti. Dohvatio me s par jakih low kickova, malo boli, ali imali smo sjajan plan. Na njemu smo radili zadnjih 10 tjedana i pojas je i dalje tu."


"Cleveland je stao uz mene. Cleveland je kao svoja nacija. Oni koji žive tamo ne shvaćaju. Ljudi su drugačiji. kada živite tamo shvatite. Nikad neću otići od tamo bez obzira kako zime bile oštre i ljeta vrća."

- Koji je Vaš sljedeći korak?


"Moram sjesti i razmisliti. Treba mi malo vremena. Malo sam izubijan, ne zbog borbe, već zbog trening kampa. To je usrano. Treba mi malo odmora. Borit ću se s bilo kim, ali moram sjesti i razmisliti prije nego donesem odluku."

"Njegovi udarci nogama su definitivno boljeli. Definitivno nije bilo zabavno, bilo je usrano, ali bio sam dobro. Pogodio sam ga dobro par puta i nije mu se svidjelo, čekao sam priliku."

"Pogodio sam ga desnicom, pao je i nije se micao. Pogledao sam suca, JDS je superčvrst, znate što je bilo prošli put, vraških 25 minuta. Nisam želio nanijeti više štete nego što sam morao, ali ovo je borba i morao sam, isto bi i on napravio meni."

- Jeste li stalno razmišljali o prvoj borbi?

"Pokušavao sam ne razmišljati o njoj, imao sam 16 šavova na usni i bila je to užasna večer. Šalim se, stalno sam razmišljao o tome. Ali, želim mu zahvaliti. Dao mi je samopouzdanja da mogu pobijediti bilo koga, da mogu biti prvak i da mogu biti prvak dugo vremena."



2486
Kategorije: MMA
Tagovi: Junior Dos Santos, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije