Autor: mi
Datum objave: 19.10.2019


(VIDEO) Mučaj odličan u debiju na SBC-u, poništen meč Zorana Đođa

Trojica hrvatskih boraca nastupila su na SBC-u 24 u Zrenjaninu.

Prvi je u kavez ušao srednjaš Zoran Đođ (11-14-1-1NC), ali je njegov meč s Tarhanom  Ibragimovim (6-1-1NC) kratko trajao. 


Čečen s bečkom adresom otvara s low kicka, a Đođ zatim ide na rušenje koje Ibragimov zaustavlja i pogađa koljenom u trbuh. Ubrzo Ibragimov ide na spinning back kick i pogađa hrvatskog borca u genitalije. Đođ od posljedica udarca nije mogao nastaviti i meč je poništen nakon 50 sekundi borbe. Borba počinje na 20:20.

Na priredbi su MMA debi odradila dvojica članova UFK Novi Zagreb.

Enis Mučaj
odradio je vrlo dobar debitantski meč i u prvoj rundi borbe u velteru nokautirao Veljka Vulovića (0-3).

Mučaj na samom startu pogađa lijevim krošeom, a zatim i kombinacijom prednjeg lijevog krošea i zadnjeg direkta. Srbin ide na rušenje, Mučaj ga zaustavlja i pogađa koljenom u bradu. Vulović ne odustaje od rušenja, ali na kraju hrvatski borac završava kao gornji u polugardu. Mučaj ga pušta na noge i potom ruši s dva odlična desna krošea. Ponovno dozvoljava protivniku da se vrati na noge, a nakon što je zaustavio još jedan pokušaj rušenja odgovara desnim krošeom i high kickom. Vulović vraća svojim high kickom i još jednom ide na rušenje. Mučaj radi dobar sprawl i počinje udarati protivnika u parteru. Sudac, koji je trebao prekinuti borbu nije to učinio, pa je to učinio Vulovićev kut bacivši ručnik.. Meč počinje na 53:10.

Teškaš Ivan Lukšić poražen je nokautom u prvoj rundi od Maxima Kolosova (6-2-1). Rus je hrvatskog borca prvo ozlijedio low kickovima, a zatim završio ground and poundom. Sucu je ponovno trebalo predugo da prekine borbu (1:02:30).



892
Kategorije: MMA
Tagovi: Hrvatski MMA
Najpopularnije
Najnovije