Autor: mi
Datum objave: 01.01.2020


(VIDEO) Nakon finala u MSG-u poznati novi PFL-ovi milijunaši

U teatru njujorškog Madison Square Gardena održana je završnica druge sezone PFL turnira.

U glavnoj borbi večeri olimpijska pobjednica u judu Kayla Harrison

(7-0)  u finalu turrnira u lakoj kategoriji jendoglansom odlukom sudaca drugi je put ove godine pobijedila Brazilku Larissu Pacheco (13-4)  i osvojila milijun dolara.


Svim pobjednicima turnira pripao je isti iznos.


Ali Isaev (9-0) nokautom u četvrtoj rundi protiv Jareda Rosholta (20-8) osvojio je turnir u teškoj kategoriji. Roshold je u ligaškom dijelu sezone jendoglansom odlukom pobijedio Satoshija Ishiija.

U poluteškoj kategoriji Argentinac Emiliano Sordi (22-8) odličnu sezonu završio je i trećim prekidom na turniru. Tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio je Jordana Johnsona (12-2-1).

Nakon što je prošle godine poražen u finalu Ray Cooper III (20-7-1) iz drugog je pokušaja osvojio turnir u velteru i s njim pripadajućih milijun dolara. Borac s Havaja tehničkim nokautom u drugoj rundi svladao je Davida Michauda (18-6).

Nathan Schulte (20-3-1) drugu je godinu za redom osvojio turnir u lakoj kategoriji pobijedivši u finalu jednoglansom odlukom sudaca Tadžikistanca Loika Radzhabova (13-2-1).

Drugu godinu zaredom turnir i milijun dolara osvojio je i Lance Palmer. Nakon što je Daniel Pineda pao na doping testu, bivši WSOF prvak u finalu perolake kategorije po drugi se put borio s Alexom Gilpinom i pobijedio ga jednoglasnom odlukom.







Foto: MMA Junkie
608
Kategorije: MMA
Tagovi: Professional Fighters League
Najpopularnije
Najnovije