Autor: mi
Datum objave: 12.01.2020


(VIDEO) Nakon Hopkinsa Joe Smith porazio još jednog favoriziranog filadelfijskog boksača

Joe Smith Jr. (25-3, 20 KO) proslavio se u prosincu 2016. kada je doslovno izbacio iz ringa Bernarda Hopkinsa i završio njegovu legendarnu karijeru.

Jesse Hart (26-3, 21 KO) je kao i Hopkins rođen u Philadelphiji i poznaje ‘B-Hopa’ od svoje sedme godine. Od Top Ranka je tražio da dogovore ovaj meč kako bi osvetio svog mentora.

U ringu su stvari izgledale malo drugačije i Hart, koji je dva puta gubio na bodove u borbi za WBO naslov u supersrednjoj kategoriji od Gilberta Ramireza, izbjegavao je otvorenu borbu protiv većeg udarača.


No, Smith ga je uspio dohvatiti i rušiti krošeom u sedmoj rundi i na kraju pobijediti podijeljenom odlukom (97-92, 94-95, 98-91) nakon 10 rundi, iako je odluka u njegovu korist morala biti jednoglasna.

Uoči borbe Hart, koji je u prethodnom meču na bodove pobijedio bivšeg izazivača za naslov u poluteškoj kategoriji Sullivana Barreru, bio je favorit na kladionicama u omjeru 4-1.

Smith Jr. ovom pobjedom bi se mogao približiti novoj borbi za naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji. U prvom napadu na naslov u ožujku prošle godine izgubio je jednoglasnom odlukom od WBA prvaka Dmitryja Bivola.




Foto: Mikey Williams
585
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks
Najpopularnije
Najnovije