Autor: mi
Datum objave: 07.01.2020


(VIDEO) Napeto na pressici za borbu između Habazin i Shields

Ivana Habazin (20-3, 7 KO) u noći s petka na subotu u Atlantic Cityju se bori za upražnjene WBC i WBO naslove u supervelteru.

Protivnica joj je neporažena Claressa Shields (9-0, 2 KO), kojoj je cilj pobjedom postati rekorderka po broju mečeva koji su joj bili potrebni da osvoji naslov svjetske prvakinje u tri težinske kategorije.

Borba je već dva puta bila otkazivana. Prvi put zbog ozljede Shields, a drugi put je otkazana u listopadu nakon fizičkog napada na trenera hrvatske boksačice Jamesa Alija Bashira od strane polubrata američke boksačice. 

Nakon puno prepucavanja proteklih mjeseci, tijekom novog sučeljavanja Shields je pitala Habazin zašto sada šuti, a Habazin je Amerikanki poručila da su priče jeftine. Onda joj je ona odgovorila da je ona jeftina, na što joj je Habazin rekla da je ona jeftina i da ona može biti jefitna, ali da Shields nije previše pametna.

Kad je hrvatska boksačica sišla s pozornice dvostruka olimpijska pobjednica ispratila ju je riječima: “”Ošamarila bih ju, ali bi otrčala kući i uskočila na avion – Više se ne želim igrati. Bojim se za svoj život. Želim kući. Tako se bojim, bojim se crnaca. Kujo.”



2439
Kategorije: Boks
Tagovi: Ivana Habazin
Najpopularnije
Najnovije