Autor: mi
Datum objave: 12.04.2019


(VIDEO) Nguyen spektakularnim nokautom protiv bivšeg K-1 borca obranio ONE naslov

ONE Championship u Manili je održao priredbu Roots Of Honor.

Već smo pisali o najzanimljivijim borbama kickboxing u Muaythai dijela programa, a evo što se odvijalo u MMA borbama.

U glavnom meču večeri Martin Nguyen (12-3) spektakularnim potezom obranio je naslov prvaka u perolakoj kategoriji. 30-godišnji Australac prvo je low kickovima ozlijedio, a zatim fantastičnim letećim koljenom noakutirao bivšeg K-1 borca iz Mongolije Jadambu Narantungalaga (14-7).

Joshua Pacio (14-3) vratio je naslov prvaka u slamka kategoriji. Nakon što je u siječnju izgubio podijeljenom odlukom od Yosukea Sarute, 23-godišnji Filipinac (19-9-3) u prvoj je rundi nokautirao osam godina starijeg Japanca. Pacio je bacio high kick, a kako se Saruta u tom trenutku sagnuo Filipinac ga je pogodio koljenom i noakutirao.

Neporaženi Amerikanac James Nakashima (11-0) prekidom u drugoj rundi pobijedio je Luisa Santosa (65-12-1-1NC). 39-godišnji Brazilac koji je 2015. izazvao Bena Askrena za ONe naslov u velteru predao je borbu u drugoj rundi zbog ozljede.

Brazilac Leandro Issa (17-7) armbarom u treećoj rundi pobijedio je Kineza Changxina Fua (8-2).

Japanac Tatsumitsu Wada (21-10-2-1NC) prošao je u polufinale Grand Prixa u muha kategoriji pobijedivši dvojbenom jednoglasnom odlukom Kubanca Gustava Balarta (8-2). Za finale će se boriti s bivšim UFC-ovim prvakom Demetriousom Johnsonom.



505
Kategorije: MMA
Tagovi: One Fighting Championships
Najpopularnije
Najnovije