Autor: mi
Datum objave: 25.10.2019


(VIDEO) Nieky Holzken po drugi put poražen u borbi za ONE pojas

Nieky Holzken po drugi je put poražen u borbi za naslov ONE Championship prvaka u lakoj kategoriji.

Nakon što je u svibnju poražen od Surinamca Regiana Eersela, 'The Natural' je u revanšu na priredbi Dawn of Valor u Jakarti dobio novu priliku osvojiti pojas.

No, stvari nisu najbolje krenule za 35-godišnjeg Nizozemca. Nakon potpune dominacije devet godina mlađeg protivnika našao se u nokdaunu pola minute prije kraja prve runde. To kao daj e razbudilo Holzkena koji je odmah potom letećim koljenom i serijom krošea pogodio Eersela kojeg spašava gong.


Na kraju Eersel je slavio jednoglasnom odlukom nakon 5 rundi i prvi put obranio naslov prvaka u kategoriji do 77 kilograma (borba počinje na 5:18:10). Holzken je 2-5 u zadnjih 7 mečeva.

 

U MMA dijelu programa vidjeli smo uspješan ONE Chamionship debi bivšeg UFC-ovog borca Johna Linekera (32-9). 32-godišnji Brazilac jednoglasnom odlukom sudaca svladao je Tadžikistanca Muina Gafurova (16-3) i prekinuo njegov niz od pet pobjeda.


U glavnoj borbi večeri Kiamrian Abbasov (22-4) postao je novi prvak u velteru (83.9 kg). 26-godišnji Kirgistanac jednoglasnom sudačkom odlukom nakon 5 rundi pobijedio je Šveđanina Zebaztiana Kadestama (12-5) (borba počinje na (5:57:21).





548
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: One Fighting Championships, Nieky Holzken, John Lineker
Najpopularnije
Najnovije