Autor: mi
Datum objave: 08.12.2019


(VIDEO) Pokrajac u revanšu nokautirao Falcaa, Žgela pobijedio Brazilca

Igor Pokrajac (29-14-1NC) u Novom Sadu se po drugi put borio protiv Maiquela Falcaa (40-18-1NC) za naslov SBC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji.

Nakon što je u prvoj borbi u svibnju 38-godišnji Brazilac slavio nokautom pred kraj prve runde u revanšu mu se 40-godišnji ‘Duke’ osvetio pobijedivši ga tehničkim nokautom u prvoj rundi.


Nakon što su izmijenili low kickove na početku Pokrajac ide na rušenje, ali Falcao završava kao gornji. Odgurao je hrvatskog poluteškaša do žice. Pokrajac se dobro brani od ground and pounda i diže na noge, ali s Brazilcem na leđima koji ga udara. ‘Duke’ odličnim udarcem laktom iz okreta ruši Brazilca i napada udarcima iz mounta sve dok sudac nije prekinuo borbu.

Pokrajcu je pojas prvaka uručio srpski borac Duško Todorović.

Nakon pobjede protiv pokrajca Falcao se borio u Uzbekistanu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je doživio poraze tehničkim nokautom.

Mario Žgela (4-1) prekidom nakon prve runde pobijedio je 27-godišnjeg Brazilca Givaga ‘Gibu’ Francisca (7-6). Nakon odlične prve runde vinkovačkog poluteškaša Brazilac nije mogao nastaviti meč.

Borba Žgela-Giva je četvrta, a Pokrajac-Falcao posljednja.


2113
Kategorije: MMA
Tagovi: Igor Pokrajac, Hrvatski MMA
Najpopularnije
Najnovije