Autor: mi
Datum objave: 01.01.2019


(VIDEO) Poznata šestorica novih PFL-ovih milijunaša

Professional Fighters League u New Yorku je održao završnicu svojih turnira iz kojih su pobejdnici izašli bogatiji za kilijun dolara.

Sean O'Connell (21-10) završio je MMA karijeru osvojivši milijun dolara. 35-godišnji Amerikanac osvojio je turnir u poluteškoj kategoriji pobijedivši prekidom nakon treće runde Vinnyja Magalhaesa (18-10-1NC). Iscrpljeni Brazilac nije mogao nastaviti i njegov kut je prekinuo borbu.

U glavnoj borbi večeri, u finalu veltera, Magomed Magomedkerimov (23-5) giljotinom u drugoj rundi pobijedio je favoriziranog Raya Coopera III. (17-5) i zaustavio njegov sjajn niz u PFL-u koji je uključivao i dvije pobjede nad Jakeom Shieldsom.

33-godišnji Brazilac Philipe Lins (14-3) početkom četvrte runde zaustavio je Josha Copelanda i osvojio turnir u teškoj kategoriji.

Njegov sunarodnjak Nathan Schulte (15-3-1) osvojio je turnir u lakoj kategoriji pobjedivši jednoglasonom odlukom Rashida Magomedova (22-3-1).

Lance Palmer (17-3) po drugi je put sudačkom odlukom bio bolji od Stevena Silera

(32-18-1) i slavio u perolakoj konkurenciji.


Louis Taylor (18-4-1) za 33 sekunde je nokautirao Abusupiyana Magomedova (22-4-1) i slavio u srednjoj kategoriji.

Na priredbi u New Yorku nastupila je i dvostruka olimpijska pobjednica u judu Kayla Harrison. 28-godišnja Amerikanka do treće MMA pobjede došla je tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Moriel Charneski (3-5).



651
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Vinny Magalhaes, Professional Fighters League
Najpopularnije
Najnovije