Autor: mi
Datum objave: 16.03.2019


(VIDEO) Reyes svladao Oezdemira i nastavio uspon UFC-ovom poluteškom kategorijom

Dominick Reyes u Londonu je pobijedio bivšeg izazivača za naslov Volkana Oezdemira i nastavio uspon UFC-ovom poluteškom kategorijom.

29-godišnji Amerikanac (11-0, 5-0 UFC) do pete pobjede u najjačoj MMA promociji svijeta došao je podijeljenom odlukom sudaca.

Prve dvije minute vodio se kick boks meč koji je bolje otvorio Reyes, ali Oezdemir ubrzo uspostavlja ravnotežu, čisti protivnika low kickom i ulazi u gard. Amerikanac se ubrzo vraća na noge. Oezdemir ga pogađa lijevim krošeom i ponovno ruši, no borba se ubrzo vraća na noge i do kraja runde Švicarac radi pritisak. 


Druga prilično izjednačena runda u potpunosti protječe na nogama uz par neuspješnih pokušaja rušenja s obje strane.

U trećoj rundi ista priča i dvojica sudaca su na kraju bodovali meč 29-28 za Reyesa, a jedan 29-28 za Oezdemira.

Reyes je nakon borbe izjavio da nema nikakvu želju za idućeg protivnika, ali je upozorio prvaka Jona Jonesa da dolazi po njega.

Švicarcu je ovo bio treći uzastopni poraz. Nakon poraza od Daniela Cormiera u borbi za naslov prvaka, u listopadu prošle godine izgubio je submissionom od Anthonyja Smitha.


Reyes je u UFC-u do sada uz Švicarca pobijedio i Ovincea St. Preuxa, Jareda Cannoniera, Jeremyja Kimballa i Joachima Christensena.



599
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC
Najpopularnije
Najnovije