Autor: mi
Datum objave: 07.07.2019


(VIDEO) Rockhold izgubio nokautom od Blachowicza u debiju u poluteškoj kategoriji

Luke Rockhold (16-5, 6-4 UFC) teško je nokautiran u debiju u poluteškoj kategoriji.

Bivši prvak u srednjoj kategoriji na UFC-u 239 u Las Vegasu izgubio je nokautom u drugoj rundi od Jana Blachowicza (24-8, 7-5 UFC).


Rockhold se na početku odlučio hrvati s Poljakom što se pokazalo kao loša odluka jer je pred kraj runde ostao bez snage, a Blachowicz ga zamalo nokautirao. Poljak je u zadnjim trenucima pogodio krošeom, pa high kickom koji je ozbiljno uzdrmao 34-godišnjeg Amerikanca.


Rockhold počinje hrvati i na startu druge runde, a Blachowicz ga je na odvajanju iz klinča pogodio lijevim krošeom i nokautirao.


Rockholdu je ovo bila prva borbe od veljače 2018. kada je izgubio nokautom od Yoela Romera. Uz to, ovo mu je treći poraz nokautom u posljednje četiri borbe.
Blachowicz se vratio pobjedama nakon što je u zadnjem meču izgubio tehničkim nokautom od Thiaga Santosa.

Gilbert Melendez (22-8, 1-6 UFC) doživio je peti uzastopni poraz. U prvom meču nakon gotovo dvije godine izbivanja bivši WEC i Strikeforceov prvak u lakoj kategoriji i bivši izazivač za UFC-ov naslov uvjerljivo je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca protiv Arnolda Allena (15-1), koji je 6-0 u UFC-u.


Michael Chiesa dominirao je borbom protiv Diega Sancheza i pobijedio uvjerljivom jednoglasnom odlukom sudaca - 30:26, 30:26, 30:26.




965
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Gilbert Melendez, Luke Rockhold
Najpopularnije
Najnovije