Autor: mi
Datum objave: 18.10.2019


(VIDEO) Schulte ponovno u završnici: Poznati finalisti PFL turnira u lakoj i perolakoj kategoriji

Poznati su finalisti PFL turnira u lakoj i perolakoj kategoriji.

Nakon dvije pobjede ostvarene na priredbi u Las Vegasu završnicu i priliku da se bore za milijun dolara izborili su prvi i sedmi nositelji u obje kategorije.


U finalu lake borit će se prošlogodišnji pobjednik Natan Schulte (19-3-1) i Loik Radzabov (13-1-1).

27-godišnji Brazilac Schulte u četvrtfinalu je u eksplozivnoj borbi s Ramseyem Nijemom (10-8) završio na podu nakon tri sekunde poslije primljenog desnog direkta. Nijem je napao ground and poundom i giljotinom, ali je Brazilac uspio okrenuti poziciju i uspavati protivnika za samo 52 sekunde.




U polufinalu je također slavio submissionom. U drugoj rundi je arm-triangle chokeom završio Akhmeta Alieva (19-6).


Tadžikistanac Radzabov u polufinale je prošao sudačkom odlukom nakon što je njegov meč s Islamom Mamedovim (18-1-1) prvotno završio bez pobjednika, a finale je izborio svladavši Chrisa Wadea (17-6) jednoglasnom odlukom.


Prošlogodišnji pobjednik Lance Palmer (21-3) ponovno je u finalu perolake kategorije s dvije pobjede jednoglasnom odlukom protiv Alexandrea Almeide (21-10) i Alexa Gilpina (14-3).

Palmer se u finalu bori s Danielom Pinedom (28-13) koji je prvo za 29 sekundi nokautirao Movlida Khaybulaeva (14-1-1), a zatim giljotinom nakon 4 minute borbe svladao Jeremyja Kennedyja.




409
Kategorije: MMA
Tagovi: Professional Fighters League
Najpopularnije
Najnovije