Autor: mi
Datum objave: 18.08.2019


(VIDEO) Stipe Miočić vs. Daniel Cormier 2

Stipe Miočić (19-3, 13-3 UFC) po drugi je put postao UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.



Miočić je u revanšu na UFC-u 241 u Anaheimu nokautirao Daniela Cormiera (22-2-1NC, 11-2 UFC) u četvrtoj rundi nakon što je izgubio prve tri runde.

Cormier je bio uvjerljiv u prvoj rundi. Nakon što su na početku izmjenjivali low kickove, branitelj naslova pogodio je s dva krošea. Zatim ide na single leg rušenje i podiže, te baca Miočića na pod. Sve do samog kraja kontrolirao je borbu u parteru i napadao iz ground and pounda.

U drugoj rundi Miočić nije uspijevao držati DC-a na distanci i primio je niz teških udaraca, ali nakon što je već bio uzdrman uspio je vratiti Cormieru istom mjerom kada je ovaj osjetio da je vrijeme da krene još jače. Do kraja runde DC je bio bolji i ponovno pogodio nizom udaraca.

U trećoj rundi Cormier odlučuje boksati s Miočićem i dominira nad američko-hrvatskim borcem koji je uspio nakratko srušiti DC-a.


Miočić je u četvrtoj počeo odlično pogađati lijevom rukom Cormiera u tijelo što je i dalo rezultate, te ga je završio serijom udaraca uz žicu.


Miočić se nije borio do prve borbe s DC-em prošlog srpnja koju je izgubio nokautom u prvoj rundi, a Cormieru je ovo bio prvi poraz u teškoj kategoriji.








7679
Kategorije: MMA
Tagovi: Daniel Cormier, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije