Autor: mi
Datum objave: 23.02.2019


(VIDEO) Struve preokretom proslavio 10 godina u UFC-u i najavio mogući kraj

Stefan Struve (29-11, 13-9 UFC) preokretom protiv Marcosa Rogerija de Lime (16-6-1, 5-4 UFC) u Pragu prekinuo je niz od tri poraza.

Brazilac je odmah na početku borbe desnim overhandom rušio nizozemskog diva i zatim napada iz garda do pred sam kraj runde kada dolazi u mount, ali se Struve uspio obraniti.


Nizozemac u drugoj radi preokret. De Lima ponovno pokušava desnim overhandom, završavaju u klinču, a Struve ga zatim ruši saplitanjem. Iz polugarda prelazi u full mount i arm-triangle chokeom završava borbu na otprilike sredini runde.


Ovu pobjedu ostvario je deset godina nakon što je debitirao u UFC-u. 21. veljače 2009. u Londonu je izgubio nokautom od Juniora Dos Santosa za 54 sekunde.


Nakon toga je pobjeđivao Stipu Miočića, Antonija Rodriga Nogueiru, Denisa Stojnića, Bigfoota Silvu, Lavara Johnsona, Pata Barryja i Paula Buentella.

"Skinuo sam rukavice. Ali, nisam još 100 posto siguran. To nije odluka koju ću donijeti u ovom trenutku. Izgubio sam tri prethodne borbe. Mnogi karijeru završe prekasno. Previše ću razmišljati o tome, tako da nisam 100 posto. Ali osjećam da je ovo sjajan trenutak za to nakon ovakve pobjede" izjavio je 31-godišnji Struve.


U ovih deset godina odradio je 22 borbe u UFC-u.




821
Kategorije: MMA
Tagovi: Stefan Struve
Najpopularnije
Najnovije