Autor: mi
Datum objave: 23.11.2019


(VIDEO) Trušček poražen od ‘Dagestanskog Lava’ pred 12 000 gledatelja u Uzbekistanu

Samo dva tjedna nakon što je u posljednji tren uskočio kao zamjena na KSW-ovu priredbu u Zagrebu Ivica Trušček (38-34) borio se na Gorilla FC-u u Taškentu.

‘Terror’ je pred 12 000 gledatelja u glavnom gradu Uzbekistana izgubio od Shamila Zavurova (37-6-1) tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Početak borbe počinje u nižem tempu i odvija se u stojci. Sredinom runde Rus počinje češće pogađati. Razbio je protivniku nos, a jednim lijevim krošeom nezgodno je pogodio Truščeka u oko. Zatim ga ruši push kickom, pa ubrzo ide i na rušenje. ‘Terror’ ga hvata u giljotinu, spušta u parter i prijeti submissionom do kraja runde.

Sredinom druge ‘Dagestanski Lav’ baca lijevi high kick kojeg hrvatski borac djelomično blokira, eskivira desni kroše koji je uslijedio, ali je primio treći udarac u kombinaciji, lijevi kroše. Nakon toga hvata Truščekovu lijevu nogu i ruši ga, te pritišće uz žicu do kraja runde,

Početkom treće Trušček završava na podu na isti način, Zavurov uzima leđa i udarcima završava meč minutu i 45 sekundi prije isteka treće runde.


Priredbu je iz gledališta u društvu svog oca pratio UFC-ov prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov, koji je pomagao Zavurovu u pripremama za meč.


U glavnoj borbi večeri Khabibov  Umar Nurmagomedov (12-0) u borbi za pojas u bantamu stražnjim gušenjem nakon žestpkog ground and pounda pred kraj prve runde je završio prethodno neporaženog Argentinca Braiana Gonzaleza (6-1).

Nizozemsko-surinamski kick bokser Clyde Brunswijk u MMA debiju je desnim krošeom na startu druge runde nokautirao također debitanta Jamshida Rakhmanalieva

(2:43:00).



Borba Trušček-Zavurov počinje na 4:47:00.


1142
Kategorije: MMA
Tagovi: Ivica Trušček, Hrvatski MMA
Najpopularnije
Najnovije