Autor: mi
Datum objave: 10.11.2019


(VIDEO) Tvrde discipline obilježile još jedan odlični Kutina Open

U odličnom sportskom okruženju u subotu je povodom Dana grada Kutine održan tradicionalni kickboxing cup.


Na turniru su nastupila 382 natjecatelja u 504 starta.

Borci su došli iz 67 klubova i sedam zemalja: Bugarska, BIH, Srbija, Slovenija, Hrvatska, Mađarska, Austrija i borili su se u šest discipilina – u ringovnim disciplinama K-1, low kick, full contact, te point fighting, light contact i kick light na tatamiju.


U K-1 Spartanovi borci Gaj Ćosić i Ivan Letica slavili su u kategorijama do 86 i 75 kilograma. Mario Cvitković  iz Pit Bulla pobijedio je u kategoriji do 71 kilograma, a Ali Bajić iz kluba Balkan iz Konjica u kategoriji do 67 kilograma.


 
U ženskoj konkurenciji pobjednice su bile Anamarija Čvrk iz Kutine, te, Sara Matošević, Tihana Ulaković i Gloria Dretvić iz Trnja, 

U full contactu su dominirali borci Budokaija koji su slavili u tri od četiri seniorske kategorije (Ivan Mravunac -71, Nemanja Keser -81, Lukas Jurić +91 kg), dok je u kategoriji do 86 kilograma pobijedio Danijel Crnojević iz Impacta.

Edi Tulla iz đakovačkog Blitza pobjednik je low kicka u kategoriji do 71 kilograma.






Najbolji rezultat i ukupno 1.mjesto osvojio je klub MASARU iz Sofije.


2. ŠKBK Kutina, 3. Mawashi-Makarska, 4.HBD Vodice, 5. Budokai-Labin, 6.Tigar-Cazin (BIH), 7. Tigar-Slunj, 8.Tigar-Karlovac, 9. Lav – Pula, 10. KBK Batajnica (SRB) itd..


“Natjecanje je održano u jednom vrlo visokom sportskom okruženju, čemu su osobno najviše doprinijeli treneri i na tome im veliko hvala.

Natjecanje je prošlo bez nekih većih povreda, što je vrlo značajan pokazatelj dobro pripremljenih natjecatelja. Izuzetno tvrde borbe vodile su se u ringu u najtežim sportskim disciplinama K1 rules, low kick i full contact, gdje skoro i nije bilo liječničke intervencije u čemu su u mnogome pomogli iskusni međunarodni suci.




Dvorana je cijelo vrijeme bila ispunjena i znatiželjnom publikom tako da je natjecanje tijekom cijelog dana u prosjeku pratilo još i oko 600 gledatelja.

Ukupno uzeto odlična KICKBOXING priredba, za sljedeću godinu najavljujemo još bolju i veću, jer Kutina još ima prostora za napredak” objavili su organizatori.

Natjecatelje je u ime Grada otvorio kutinski dogradonačelnik Damir Markuš, a prisutene natjecatelje je pozdravio i predsjednik HKS Tomislav Bilandžić i predsjednik kluba Josip Marić.

Kompletne rezultate možete pronaći na na portalu www.kickboxing. com.hr

Foto:  Domagoj Vukelić


 

2288
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: HKBS
Najpopularnije
Najnovije