Autor: mi
Datum objave: 24.12.2015


(VIDEO) Velasquez: Fury može pričati koliko hoće. Svaki tip iz Top 15 garantirano bi ga pobijedio

Cain Velasquez u razgovoru za Sherdog govorio je o revanšu protiv Fabricija Werduma planiranom za veljaču iduće godine.

- Što je bio uzrok poraza protiv Werduma? Svi kažu da je razlog bila velika nadmorska visina. I Luke Rockhold tvrdi isto?


"Nema izgovora. Fabricio je bio bolji te večeri i pobijedio je. Drago mi je da sam dobio revanš. Ja sam najbolji teškaš. Vrijeme je da vratim pojas."


- Kako se nosite s porazom?

"Sve što možete uzeti iz poraza je iskustvo i prenijeti ga u sljedeću borbu. Iz prošle borbe naučio sam da ako se borite na visokoj nadmorskoj visini trebate doći ranije. Znamo kakav je Werdum borac. Stalno napreduje, pa stoga, mi moramo više napredovati i biti bolji od njega."


- Kako se nakon poraza uspijevate prebaciti i fokusirati na pomoć kolegama?

"Svoje stvari ostavim po strani i razmišljam kako pomoći. Zato smo mi jak kamp i zato naši borci ostvaruju vrhunske rezultate. Kada pomažem Danielu Cormieru i Lukeu Rockholdu sve drugo ostavljam po strani. Tu sam zbog njih i pokušavam imitirati njihovog protivnika. Radim ono što bi njihov protivnik radio."

- Novi boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji Tyson Fury izjavio je da MMA borci ne znaju boksati. Rekao je da se želi boriti s Vama.

"Ako Fury dođe u MMA svaki tip iz prvih 15 će ga garantirano pobijediti. Može pričati koliko hoće. Neka dođe i dokaže ono što tvrdi."







Foto: Esther Lin


1285
Kategorije: MMA
Tagovi: Cain Velasquez, Tyson Fury, Fabricio Werdum
Najpopularnije
Najnovije