Autor: mi
Datum objave: 22.01.2016


(VIDEO) Werdum: Kada McGregor osjeti Rafaelov udarac vrlo brzo će se vratiti u svoju kategoriju

Fabricio Werdum na nekoliko mjesta založio se za svog kolegu iz Kings MMA-a Rafaela Dos Anjosa.

UFC-ov prvak u lakoj kategoriji više radi nego što priča, a teškaški prvak kaže da se ni bi mogao kontrolirati poput njega.


"Kad su pitali nešto Rafaela, Conor je istovremeno govorio. To nije dobro. Ja sam tu, a tip to izvodi. Ja bih zgrabio vodu ili juice i bacio na njega. Sto posto. Ili bih ga ošamario i rekao: Ej budi tiho" prokomentirao je Werdum press konferenciju za UFC 197.


To se nije dogodilo i dio promatrača smatra da je Irac dobio prvu rundu mentalne borbe.

"On ima drugačiju osobnost. Rafael je vrlo pametan tip, on se kontrolira. On samo misli na borbu. Ali na vaganju, ako me tip dotakne, to je jako loše. Ne volim to. Vrlo je važno pokazati poštovanje. Imaš svoj prostor, ja imam svoj. Sutra se borimo - zašto me sada diraš?"

"Vidio sam da je Conor McGregor dotaknuo glavu josea Alda i to nije dobro, jer mi smo borci. Da je to napravio meni, možda bih imao stolicu u ruci."

U razgovoru s Karyn Bryant, 'Vai Cavalo' je dodao: "Sviđa mi se ta borba jer je toliko drugačija. Kada Conor McGregor osjeti Rafaelov udarac vrlo brzo će se vratiti u svoju kategoriju. Sto posto. Vjerujte mi. Ne znam hoće li izaći na drugu rundu ili pobjeći u svoju kategoriju."




870
Kategorije: MMA
Tagovi: Fabricio Werdum, Rafael Dos Anjos, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije