Autor: mi
Datum objave: 04.08.2017


(VIDEO) Wilder Joshui: Idemo. Ne želim čuti ništa o obveznim izazivačima

Deontay Wilder izazvao je Anthonyja Joshuu na dvoboj na datum planiran za njegov revanš s Kličkom.

Ukrajinac je objavio povlačenje iz boksa, a WBC-ov prvak u teškoj kategoriji želi iskoristiti planirani datum 11. studenog i T-Mobile Arenu u Las Vegasu.


"Eddie Hearn, znam da nisi očekivao da će se Kličko umiroviti na ovakav način. Znam da je užasno. Ali, nemoj si čupati kosu čovječe, nemoj plakati i jadikovati" poručio je 'Bronze Bomber' preko instagrama.

"Čuj i dalje imamo taj datum. Jednom si mi pokušao baciti svog pudla Tonyja Bellewa prije nego što si shvatio da grizem kao što i lajem. Zatim si mi pokušao posuditi svoju crnu rezervnu gumu Dilliana Whytea. Prijatelju, nemojmo se zezati."

"Imamo priliku okrenuti godinu jednom od najvećih borbi za naslov u povijesti teške kategorije. Ne želim čuti ništa o obveznim izazivačima, siguran sam da će federacije ovo odobriti. Ova borba je neizbježna, tako da će do nje doći. Nazovi, idemo. Ja ću čekati."

Joshua pred sobom ima težak zadatak ako planira zadržati i IBF i WBA naslove. IBF je odredio da se u sljedećoj borbi mora boriti s Kubratom Pulevim, a WBA da mora pružiti priliku njihovom obveznom izazivaču Luisu Ortizu. Wilderov obvezni izazivač je Bermane Stiverne, ali meč za ujedinjenje između dvaju neporaženih prvaka teške kategorije imao bi prednost pred obveznim izazivačima.




1114
Kategorije: Boks
Tagovi: WBA, IBF, WBC, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije