Autor: mi
Datum objave: 23.10.2019


(VIDEO) Žuljević, Bodač i Stanić u polufinalu WAKO svjetskog prvenstva

Luka Žuljević izborio je polufinale WAKO svjetskog prvenstva u Sarajevu.

Aktualni europski prvak ušao je u poluzavršnicu low kicka u kategoriji do 91 kilograma pobjedom nad Turčinom Hamdijem Saygilijem.

Za ulazak u finale bori se s Kazahstancem Zakharom Vorobeyom. Idući protivnik mu je Rus Vladislav Ukrainets.


Žuljevićeva borba je 17. ra ringu 2.


Andrej Kedveš u osmini finala kategorije do 71 kilograma u disciplini K-1 slavio je nad Poljakom Damianom Piskorzom (3:0).


Kedvešova borba je na 17.  na ringu 3.


Roko Doždor izborio je četvrtfinale low kicka u kategoriji do 63.5 kilograma. U prvom nastupu na prvenstvu s 3:0 je bio bolji od Srbina Marka Cvetanovića i u četvrtfinalu ga čeka Brazilac Rodrigo Dos Passos.

U ženskoj konkurenciji plasman u polufinale izborile su Marija Bodač i Anđela Stanić.

Bodač je u četvrtfinalu low kicka u kategoriji do 65 kilograma s 2:1 svladala Poljakinju Nataliju Stelmowsku. Za ulazak u finale bori se s Ruskinjom Dianom Nifantievom.

Stanić je pobjedom nad Brazilkom Talitom Kaul (3:0) izborila polufinale light contacta na težini do 65 kilograma. Iduća protivnica joj je Ruskinja Ksenia Miroshnichenko.

Ulaskom u polufinale osigurale su osvajanje brončane medalje.

Amel Dizdarević 
poražen je u prvom kolu discipline K-1 u kategoriji do 67 kilograma od Šveđanina Lea Eshagija (0:3). Luka Jaman zaustavljen je u prvom nastupu u low kicku u kategoriji do 86 kilograma od Poljaka Fratczaka Kacpera.


1102
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: WAKO, HKBS, Andrej Kedveš
Najpopularnije
Najnovije