Autor: Admin
Datum objave: 22.10.2012
Komentari:
0,00


VINDIJA SVLADALA GAVRILOVIĆ U GOSTIMA

Tijesna borba hrvatskih klubova

Treće kolo Lige za prvaka 1. hrvatske hrvačke lige donijelo je derbi u Petrinji gdje je Gavrilović ugostio Vindiju.

 

Gosti su bili uspješniji i slavili su s tijesnih 4:3...

 

Derbi susret trećeg kola 1. HHL opravdao je očekivanja. Viđeno je šest dobrih borbi u kojima su na kraju gosti ipak bili uspješniji i zasluženo slavili iako je i domaćin imao priliku doći do pobjede.

 

U kategoriji do 55. kilograma za Gavrilović zbog ozljede nije mogao nastupiti Grabovac pa je u tu kategoriju spušten Baniček koji je za protivnika imao Sandra Frankola. U dvije neizvjesne runde Baniček je dobrom obranom stigao do pobjede i doveo Gavrilović u vodstvo.

 

U kategoriji do 60 kilograma Ivan Lončarić nije imao protivnika i Vindija je stigla do poravnanja, a ključna borba bila je ona u kategoriji do 66 kilograma. Najbolji hrvatski kadet u toj kategoriji Kristijan Šimatić propustio je priliku svladati Benjamina Šokmana koji u trećoj rundi dolazi do pobjede. Neopreznost Šimatića u drugoj i trećoj rundi odnijeli su mu pobjedu i Vindija stiže do prednosti.

 

Ta je prednost očekivano povećana nakon pobjede Tonimira Sokola u kategoriji do 74 kilograma protiv Roberta Sigura. Sokol je dobio na iskustvo, kontrolirao je meč u obje runde i sjajnom obranom onemogućio bilo kakav pokušaj Sigura.

 

Gavrilović je do smanjenja na 3:2 stigao nakon rutinske i efektne pobjede Tomislava Lavrića u kategoriji do 84 kilograma protiv Ivana Šebijana. Šebijan nije imao nikakve šanse protiv puno kvalitetnijeg i bržeg Lavrića.

 

 

Borba koja je Vindiji osigurala četvrti bod bila je ona u kategoriji do 96 kilograma. Vinko Kadečka je tu išao na Sinišu Hogača i izgubio u dvije runde. U drugoj rundi se branio u parteru i četiri sekunde prije isteka vremena Hogač je uspio okrenuti Kadečku i donijeti Vindiji pobjedu.

 

U posljednjoj borbi Stjepan Lavrić je lakoćom svladao u dvije runde Dejana Šokmana, ali to domaćinu više nije ništa značilo.

 

U drugom susretu trećeg kola Gospić je u Zagrebu svladao Liku sa 6:0.

 

Gavrilović - Vindija 3:4

 

do 55 kilograma: Boris Baniček - Sandro Frankol 1:0, 2:1

 do 60 kg: Ivan Lončarić (bez borbe)

 do 66 kg: Kristijan Šimatić - Benjamin Šokman 1:0, 1:3, 0:2

 do 74 kg: Robert Sigur - Tonimir Sokol 0:2, 0:1

 do 84 kg: Tomislav Lavrić - Igor Šebijan 4:0, 6:0

 do 96 kg: Vinko Kadečka - Siniša Hogač 0:2, 0:1

 do 120 kg: Stjepan Lavrić - Dejan Šokman 2:0, 1:0.

1742
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 1 Dana 22.10.2012 - 18:29 Renato ... je rekao/la:
LIGA ODBOR 1 HHL ODLUKA POVJERENIKA LIGA ODBORA 1. ODLAŽEM registraciju susreta GAVRILOVIĆ – VINDIJA do daljnjega. Odluku o odlaganju registracije donio sam na osnovi slijedećih elemenata: - žalbu HŠK GAVRILOVIĆ prihvatio sam iz razloga što je predmet žalbe materijalna povreda pravila a ne ishod (rezultat) borbe, i - odredbi članka 37, alineja treća. 2. Sukladno odredbi članka 37. I navoda HŠK GAVRILOVIĆ p o k r e ć e m postupak utvrđivanja materijalne istine po rečenom navodu u žalbi. 3. Od predsjednika Disciplinske komisije Hrvatskog hrvačkog saveza putem Ureda Saveza tražim da Liga odboru dostavi: (a) očitovanje po navodu HŠK GAVRILOVIĆ i (b) cjelokupnu dokumentaciju i zaključke vezano za provedeni disciplinski postupak protiv hrvača Siniše Hogača. 4. Iz razloga hitnog rješavanja žalbe, a u cilju sačuvanja regularnosti tijeka natjecanja I. HHL očekujem odgovor u roku od 48 sati.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije