Autor: Admin
Datum objave: 15.05.2012
Komentari:
0,00


VISA I MICHAEL PHELPS POZIVAJU FANOVE

Navijajte za Anu i Luciju Zaninović

Visa Inc. pozvala je sve fanove iz Hrvatske da navijaju za svoje omiljene olimpijce te paraolimpijce i podrže ih do natjecanja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

 

Globalnoj kampanji navijanja priključio se i olimpijac Michael Phelps, poznati svjetski plivač i član Team Visa, koji je putem fotografije na Facebooku pozvao Hrvate da navijaju za olimpijske natjecateljice Anu i Luciju Zaninović. Svi fanovi iz Hrvatske pozvani su da na Visinoj Facebook fan stranici www.facebook.com/visa pruže podršku Ani i Luciji Zaninović.

 

Fanovi širom svijeta svoju podršku olimpijcima mogu dati u formi postova, fotografija ili video materijala na Visa Facebook stranici (www.facebook.com/visa), a značajan doprinos globalnom navijanju je posjeta i klik na Visa YouTube kanal (www.youtube.com/visabrand).

 

Team Visa sportaši, kao i olimpijske i paraolimpijske nade će, zahvaljujući Visa aplikaciji specijalno kreiranoj za navijanje, moći vidjeti podršku koju svakodnevno dobivaju od svojih fanova, što će im dati još veću inspiraciju tijekom priprema za Olimpijske igre.

 

“Globalno navijanje” predstavlja najznačajniji moment Visa integrirane marketinške kampanje “Go world”, koja je najveća u dvadesetpetogodišnjoj povijesti kompanije kao sponzora Olimpijskih igara. Korištenjem popularnih društvenih mreža, televizije i digitalnog oglašavanja, Visa nastoji animirati fanove za navijanje u virtualnom svijetu jer će njihova podrška inspirirati i puno značiti olimpijskim i paraolimpijskim nadama, uključujući više od 60 sportaša koje sponzorira Visa tijekom priprema za Olimpijske igre.

 

Gorana Perišić Kranjčec, Visa Country Managerica za Hrvatsku, izjavila je da fanove inspiriraju i na Olimpijske igre dovode nevjerojatni uspjesi sportaša, dok istovremeno sportašima jako puno znači podrška koju dobivaju od svojih navijača.

 

“Povijesne trenutke koji ostaju u pamćenju s Olimpijskih igara pokrenuli su navijači. Naša globalna kampanja u središte zbivanja postavlja fanove s ciljem da se svijet ujedini u pokret velike globalne podrške, koju inspiriraju sportaši i olimpijski duh”, rekla je Gorana Perišić Kranjčec.

 

Michael Phelps, Ana i Lucija Zaninović članovi su Visa Teama. Michael Phelps postao je najuspješniji sportaš Olimpijskih igara u Ateni i Pekingu, osvojivši 16 olimpijskih medalja - šest zlatnih i dvije brončane u Ateni 2004. i osam zlatnih u Pekingu 2008.

 

Ana i Lucija Zaninović još čekaju na svoje olimpijske medalje. Ana Zaninović osvojila je 23 medalje, uključujući i titulu svjetske prvakinje 2011. Ovog mjeseca osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Manchesteru. Lucija ima 16 međunarodnih medalja. Trenutno drži titulu europske prvakinje i favoritkinje uoči olimpijskog natjecanja u taekwondou.

2118
Kategorije: Taekwondo, Zanimljivosti
Tagovi: Taekwondo, Ana Zaninović, Lucija Zaninović
Komentari
# 1 Dana 17.05.2012 - 09:12 Hrvatina ... je rekao/la:
Ako nismo zate,onda za koga smo moj Domoljubni brate.Svi za ANU I LUCU
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije