Autor: Admin
Datum objave: 25.08.2011
Komentari:
0,00


VITALIJ KLITSCHKO SPREMAN ZA ADAMEKA

Već prodano 40 tisuća ulaznica

Vitali Klitschko će još jednom u svojoj karijeri braniti naslov svjetskog prvaka u verziji WBC, a njegov protivnik će na novom stadionu Miejski u Wroclawu biti Poljak Tomasz Adamek.

 

Adamek iza sebe ima sjajan skor od 44 pobjede u 45 mečeva, a jedini poraz je doživio u meču sa Chadom Dawsonom na Floridi 2007.godine.

 

Poljak je u posljednje vrijeme uspješno branio naslove u IBF i WBO NABO verziji protiv teškaša kao što su Kevin McBride, Vinny Maddalone, Michael Grant i Chris Arreola.Vitali stiže u Poljsku na noge Adameku svjestan da protiv sebe ima kvalitetnog protivnika.

 

''Radi se o jednom sjajnom, prije svega borbenom bokseru koji je po meni bolji od Davida Hayea.Upravo zbog toga očekujem da će naša borba biti puno bolja, nego što je to bio okršaj mog brata i Britanca.Adamek je vrlo brzo, ali sam i ja vrlo izdržljiv.Poljaka mogu nokautirati'' poručuje Vitali.

 

Borba je najavljena za 10. rujan, a već sada je prodano preko 40.000 ulaznica.Nema sumnje da će novi stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

2261
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Vitalij Klitschko, Tomasz Adamek
Komentari
# 2 Dana 27.08.2011 - 09:41 isidor ... je rekao/la:
dobar je adamek ali ne moze nista da uradi
 
# 1 Dana 26.08.2011 - 10:51 the kickboxer ... je rekao/la:
eh samo 40 tisuca ulaznica se prodalo.a od toga pola pokradeno.nikada u povijesti nece nitko da napuni stadion kao sto se to desava u japanu na k-1 i u brazilu kada je ultimate fight.na k-1 proda se do 82 tisuce ulaznica.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije