Autor: mi
Datum objave: 10.04.2019


Vitalij: Vladimir bi se mogao vratiti kad bi mu ponudili 100 milijuna

Vladimir Kličko ne isključuje mogućnost povratka u ring.

Streaming servis DAZN dao je 43-godišnjem Ukrajincu ponudu za tri borbe.

Njegov stariji brat Vitalij, također bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, progovorio je o tome što bi se trebalo dogoditi da do toga i dođe.


"Ispričat ću vam istinitu priču. Kad je izašla vijest da mu je taj TV kanal ponudio 40 milijuna dolara za povratak, nazvao sam ga i pitao što se događa. Rekao mi je da je to ponuda koja ga zaista ne interesira. Zatim su nakon nekoliko tjedana pričali o 80 milijuna dolara. Ponovno sam ga nazvao i pitao kakva je situacija. Odgovorio je: Ovo još uvijek nije ponuda zbog koje bih promijenio mišljenje. Možda ću na 100 milijuna početi razmišljati o tome" izjavio je Vitalij.

Jedan ukrajinski medij objavio je da je Vladimir dobio ponudu od DAZN-a na 3 borbe za 125 milijuna, no to se pokazalo kao prvotravanjska šala.


"Jedno je sigurno, podržat ću ga koju god odluku da donese i stajati uz njega. Za mene stvari stoje ovako: Da, novac je vrlo bitan u životu, ali Vladimiru ne treba novac, on je dobro osiguran. Puno je zaradio kao boksač, novac je pametno potrošen i ima dobru karijeru i izvan boksa. Sam novac ga neće motivirati."


"U mojim očima on nema ništa dokazati kao boksač. Ispisao je povijest, bio je jedan od najvećih boksača svih vremena. Po meni, povratkom ne bi mogao ništa dobiti. Ali, samo on može donijeti tu odluku. Najvažnija stvar u životu nije novac već zdravlje."


"Kad bi on skinuo majicu svi bi vidjeli da izgleda još bolje nego je izgledao kao aktivni boksač. Trenira svaki dan. Pogledajte ga. Izgleda dobro i opušteno. Kao da je spavao stotinu godina. Čist je u glavi, nije pretrpio nikakvu štetu i uživa u životu."

755
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Vitalij Klitschko
Najpopularnije
Najnovije